Pedagogická fakulta UKF - základy matematiky
Dobrý deň . Prosím kto študuje externe primárne vzdelávanie stupeň 1-4 v Nitre , máte predmet Základy matematiky ? . Ako to zvládate ? Chcela by som začať študovať v akademickom roku 2026 , ale matematika je u mňa slabá stránka . Čo som pozerala matematiku v Trnave V tomto istom odbore je to čistá katastrofa :( to ma odradilo od štúdia aj napriek tomu , ze ma prijali . Ďakujem 🙂
Neviem k comu je toto dobre ale este si to ani neskusila a uz sa vzdavas matematika na TRUNI nie je nejaky zabijak na tvojom mieste by som nastupila a ucidis sama ci ti to pojde
Ahoj chápem, že máš stres, ale nevzdávaj to. Stačí že tam bude dobrý učiteľ/ka a nebudes mať najmenší problém, pripadne si zaplatíš doučko. Ja som bola tiež z matiky slaba na gympli, prišla som na vš kde bola matika, ale mali sme tak úžasnú učiteľku, že som zápočty dávala na takmer plný počet 😁.

@anonym_autor matematika v tomto odbore bola na UKF približne na úrovni MAT z gymnázia. Teda aspoň to tak bolo, keď som tam ja študovala. Štátnica tiež nebola nejaká komplikovaná, skôr zameraná na praktické veci. Ja som bola z gymplu, ale matiku som nikdy tiež extra nemusela. A nakoniec som z nej ešte aj diplomovku pisala 🙂