Pedagogické minimum
Dobry den, chcem sa spytat, ci si niekto z vas aktualne nahodou nerobi pedagogicke minimum? Na strednom Slovensku? Neviem sa vyznat v informaciach na nete. Budem vdacna za kazdu info.. kde, kolko to trva, stoji a podobne.. dakujem
@michaela282828 ja chodim do Prešova - ale mám špecializáciu sociálny pedagóg - 2 roky . jeden modul 190 euro. /máme výučbu online/
@linduska86 mozem sa opytat ze ake predmety potom môžete ucit? Ja sa rozhodujem lebo mám sociálnu pedagogiku a vychovavatelstvo. Ci podať na soc.pedagóga alebo vychovavatel a asistent pedagóga. Dakujem
@tanickapr ahoj podávala si už prihlášku ? Môžem sa opýtať si sj na fb chcela by som sa niečo popýtať
@mirusha2121 áno idem si dávať prihlášku. Idem do toho. Napis mi na fb: Tatiana Poliacikova Floreková
Napis mi tvoj fb
@tanickapr sociálnu prácu , sociálnu pedagogiku , psychológiu , sociológiu
Sociálny pedagóg nemusí len učiť môže pracovať ako odborný zamestnanec v rámci prevencie socialnopatologickych javov na školách alebo s deťmi so svvp
@linduska86 Dakujem za info. Ja zvazujem teraz lebo je na vyber aj soc.pedagog aj vychovavtel. Ja mám VS sociálna ped.a vychovavatelstvo. ..ze čo bude pre mna prospešnejšie a výhodnejšie do budúcna .
@lalisko1 DPŠ si môžeš urobiť po skončení VŠ.
@lalisko1 nemusíš Mať strednú pedagogickú školu vôbec
Stačí vysoká škola Mgr
@tanickapr dobry den, ja zvazujem ze by som isla do toho. Posielali ste uz prihlasku?
@michaela282828 dobry den, poslali ste si prihlasku? Citam, ze mate presne to iste vystudovane co ja.
@dmimka1234 kam chcces dat prihlasku? na ktoru skolu?
@magic08 na DTI
@dmimka1234 tie zo nej uvazujem

@michaela412 Dakujem za info takze idem do toho , je tu niektorá ktorá chce nastúpiť teraz?