Pedagogické minimum v Košiciach - rady a skúsenosti
Kde sa daurobit? Pre učiteľstvo v materskej skole
Ja som si na poziarnickej robila ped.minimum na sv.Alzbete 2.roky ... Soc.praca ... lebo mam VS Soc.pracu neucitelskeho smeru
Kedze mam pom.studium ucitel.pre ms a vychovavatelstvo a dps soc.prace som v 9.plat.triede ako ucitelka ms ako moja kolegyna kt. ma VS predskol.a elent.pedagog.- mgr.
Tohto roku budu v Presove na PaSA a v Kosiciach na Poziarnickej otvarat pomat.special.studium pre ucitelov ms a vychovavatelom specialnu pedagogiku
@katarina161 iba pre ucitelov MS?ja som ucitelka,ale ak by som chcela ucit v MS,staci mi pomaturitne?ci co.si musim dorobit?dakujem
Dobrý deň toto ma zaujima keďže ja mám spravenu inú strednú školu a chcela by som si dorobiť pomaturitne 2 ročné štúdium pre učiteľku v MS aby som mohla učiť v akej budem platovej triede? Je rozdiel spraviť si bc alebo len toto minimum?
Ak mate VŠ,mate vyšší plat,na učenie stačí ta dvojrocna, nasla som napr na SSOŠ Bukoveckej v Ke. Záleží uz potom na konkrétnej skolke ktorej staci taketo vzdelanie,niekde vyžadujú strednú pedagogicku
@maria.vinea presne tak, ak chces ucit v MS, tak musis mat bud BC z pedagogickej predprimarny a primarny stupen alebo ti staci dorobit maturitu na strednej pg. Musis mad zvladnuty skolsky vzdelavaci program ISCED 0 a to sa uci len tam.

Ja som chodila na Poziarnicku a len mozem odporucit ...