icon

Podmienky prijatia na Ekonomickú fakultu s odborom mechanika

alpha42
13. jún 2025

Či môžem isť do VŠ na ekonomicku fakultu (cestna doprava, logistika) keď mám odbor mechanika na SŠ ? Či skúšaju na prijimačkach skúsenosti ktoré sa tykajú ekonomiky a pod. čo majú obchodní pracovnici na SŠ ?

denkabemommy
13. jún 2025

@alpha42 každá VŠ ma vypísané na stránke z čoho majú príjmačky. Ak chceš ísť na VŠ, je na čase naučiť sa pracovať s informáciami. 🙂

lenuska9999
13. jún 2025

@alpha42 niektoré školy vôbec nerobia prijmacie skúšky.

alpha42
autor
13. jún 2025
@denkabemommy

@alpha42 každá VŠ ma vypísané na stránke z čoho majú príjmačky. Ak chceš ísť na VŠ, je na čase naučiť sa pracovať s informáciami. 🙂

@denkabemommy "Ak chceš ísť na VŠ, je na čase naučiť sa pracovať s informáciami. 🙂"

Tak preto som tu)))

maximiliana
13. jún 2025
@alpha42

@denkabemommy "Ak chceš ísť na VŠ, je na čase naučiť sa pracovať s informáciami. 🙂"

Tak preto som tu)))

@alpha42 toto nie je praca s informaciami... len cakas, kto ti co polozi na tanier ..

denkabemommy
13. jún 2025
@alpha42

Tak preto som tu)))

@alpha42 práca s informáciami je, že si niečo prečítaš sama, napríklad podmienky prijatia 🤣.. ale však nevadí.

alpha42
autor
14. jún 2025
@maximiliana

@alpha42 toto nie je praca s informaciami... len cakas, kto ti co polozi na tanier ..

@denkabemommy
praca z informaciami je keď si ziskavas čonajviac informacie z rôzných zdrojov, keď sa pýtam na forumach niečo to neznačí že som pred vami aj po vas nehľadal informaciu na inych webkach, je to praca na poistenie keď si neistý že v jednom zdroje je úplna informacia.Budete vedieť na buducnocť

@maximiliana som od vas nič osobne nežiadal, kľud...

denkabemommy
14. jún 2025
@alpha42

@denkabemommy
praca z informaciami je keď si ziskavas čonajviac informacie z rôzných zdrojov, keď sa pýtam na forumach niečo to neznačí že som pred vami aj po vas nehľadal informaciu na inych webkach, je to praca na poistenie keď si neistý že v jednom zdroje je úplna informacia.Budete vedieť na buducnocť

@maximiliana som od vas nič osobne nežiadal, kľud...

@alpha42 preboha, ak aj čítaš ako píšeš, tak sa nečudujem, že potrebuješ uistenie. Ale da sa to aj cez chatgpt, do budúcna 🙂

alpha42
autor
14. jún 2025
@denkabemommy

@alpha42 preboha, ak aj čítaš ako píšeš, tak sa nečudujem, že potrebuješ uistenie. Ale da sa to aj cez chatgpt, do budúcna 🙂

@denkabemommy "Ale da sa to aj cez chatgpt"
Opäť dvadsaťpäť... Prečítajte zase mojú odpoveď, vidím, že prvýkrát to neide vam do hlavy

alpha42
autor
14. jún 2025
@denkabemommy

@denkabemommy "tak sa nečudujem, že potrebuješ uistenie"
Som urobil jednu z podmienok prace z informaciami, aké ešte ku mne otázky ? 💁‍♂️

denkabemommy
14. jún 2025
@alpha42

@denkabemommy "Ale da sa to aj cez chatgpt"
Opäť dvadsaťpäť... Prečítajte zase mojú odpoveď, vidím, že prvýkrát to neide vam do hlavy

@alpha42 chatgpt čerpá len z dostupných informácii, napríkad aj z fór alebo dokáže interpretovať text - napr podmienky prijatia, aby to bolo zrozumiteľnejšie. Ale treba s ním vedieť kus pracovať. Do budúcna sa ti zíde aj počas prípadného štúdia, tak môžeš začať s jednoduchšími otázkami na teraz 🙂

denkabemommy
14. jún 2025
@alpha42

@denkabemommy "tak sa nečudujem, že potrebuješ uistenie"
Som urobil jednu z podmienok prace z informaciami, aké ešte ku mne otázky ? 💁‍♂️

@alpha42 nemám otázky, len pripomeniem, že keď vyberáš citáciu, tak skús s kontextom 🤣

alpha42
autor
14. jún 2025
@denkabemommy

@alpha42 nemám otázky, len pripomeniem, že keď vyberáš citáciu, tak skús s kontextom 🤣

@denkabemommy nemate dávať mi rady, lebo som predtym venoval vam čas aby vysvetliť usporiadanie sveta, len neviem či ako učiteľ alebo ako lekár

denkabemommy
14. jún 2025
@alpha42

@denkabemommy nemate dávať mi rady, lebo som predtym venoval vam čas aby vysvetliť usporiadanie sveta, len neviem či ako učiteľ alebo ako lekár

@alpha42 🙏 generátor náhodných slov. Pekný večer

maximiliana
15. jún 2025
@alpha42

@alpha42 a tu SŠ si absolvoval na Slovensku? Lebo u teba nie je najvacsi problem odbor, ale jazyk, v ktorom budes studovat...

didiba1986
17. jún 2025

@alpha42 nauč sa hľadať informácie, ktoré potrebuješ vedieť na internetovej stránke danej vysokej školy, tam sú uvedené podmienky prijatia na vysokoškolské štúdium