Pomaturitné štúdium PF Levoča
17. mar 2023
Ahojte baby, je tu niekto kto navštevoval, pripadne navštevuje pomaturitné externé štúdium pedagogické v Levoči??
Predošlá
Strana
z2
@ivca55555
@martinals Ahoj tak ja som mala tému Škriatkovia a čarovný les.. Niečo také 😊 prečítaš si kúsok z príbehu, nejaké 2 vety a ty to máš dokončiť a popri tom aj zahrať.. Povinný je iba turistický, to musíš absolvovať.. Plavecký a lyžiarsky nieje povinný.
@ivca55555 juuj super tak to mám veľkú radosť,dúfam že to tak aj ostane s tými kurzami a bude stačiť len turistický aj v budúcnosti. Tak to si mala super tému. Ďakujem za info ❤️
Predošlá
Strana
z2

Ahojte dievčence, chcela by som otvoriť túto diskusiu a opýtať sa na priebeh skúšok,hlavne dramatickej aké ste mali témy. Vôbec nemám predstavu 🙂. Zaujímalo by ma,či je povinné absolvovať počas štúdia kurzy plavecký, turistický a lyžiarsky. Pýtam sa kôli tomu, že mám deti a bolo by to pre mňa komplikované. Ďakujem dievčatá 🙂
@martinals Ahoj tak ja som mala tému Škriatkovia a čarovný les.. Niečo také 😊 prečítaš si kúsok z príbehu, nejaké 2 vety a ty to máš dokončiť a popri tom aj zahrať.. Povinný je iba turistický, to musíš absolvovať.. Plavecký a lyžiarsky nieje povinný.