icon

Pomaturitné štúdium učiteľstva v Topoľčanoch

25. máj 2025

Ahojte , študuje niekto v Topoľčanoch učiteľstvo a vych. pomaturitne ? Aké dni sa študuje ? Aké je štúdium a prax ? Boli náročné prijímacie skúšky ? Vďaka 🙂

frederika21
26. máj 2025

Študuje sa v stredy a soboty, čo viem a talentovky mám dnes, tak môžem dať vedieť 😁. 300€ je školné na rok, viac neviem 😁

darkarinka
26. máj 2025
@frederika21

Študuje sa v stredy a soboty, čo viem a talentovky mám dnes, tak môžem dať vedieť 😁. 300€ je školné na rok, viac neviem 😁

@frederika21 ahoj ako bolo? A talentovky z čoho konkretne spev ci nastroj alebo kreslenie alebo vsetko? 😊 dakujem

frederika21
26. máj 2025
@darkarinka

@frederika21 ahoj ako bolo? A talentovky z čoho konkretne spev ci nastroj alebo kreslenie alebo vsetko? 😊 dakujem

@darkarinka ahoj, super, absolútne nenáročné 🙂. Telesná bola v štýle, ze sme mali na USB doniesť zostavu, ktorú sme si natočili doma, z výtvarnej doniesť 5 kresieb + priamo tam sme kreslili rozkvitnutú lúku, ďalej sme si mali pripraviť tri piesne, tie sme spievali, potom sme museli opakovať tlieskanie do rytmu v rámci hudobnej pamäte a zahrala nám tóny na klavíri a mali sme povedať, ze ci sa jedna o smutný, alebo veselý tón. A posledné bol prednes textu, ja som mala rozprávku o červenej čiapočke a potom sme si ešte losovali z papierov jeden, to sme prečítali a na konci bola otázka, ja som mala konkrétne, ze keby som pani učiteľka, čo by som robila, keby sa Janko rozplače počas obedneho spánku kvôli tomu, ze chce svoju mamičku. Ako by som vyriešila túto situáciu, a to je všetko 🙂

darkarinka
27. máj 2025
@frederika21

@darkarinka ahoj, super, absolútne nenáročné 🙂. Telesná bola v štýle, ze sme mali na USB doniesť zostavu, ktorú sme si natočili doma, z výtvarnej doniesť 5 kresieb + priamo tam sme kreslili rozkvitnutú lúku, ďalej sme si mali pripraviť tri piesne, tie sme spievali, potom sme museli opakovať tlieskanie do rytmu v rámci hudobnej pamäte a zahrala nám tóny na klavíri a mali sme povedať, ze ci sa jedna o smutný, alebo veselý tón. A posledné bol prednes textu, ja som mala rozprávku o červenej čiapočke a potom sme si ešte losovali z papierov jeden, to sme prečítali a na konci bola otázka, ja som mala konkrétne, ze keby som pani učiteľka, čo by som robila, keby sa Janko rozplače počas obedneho spánku kvôli tomu, ze chce svoju mamičku. Ako by som vyriešila túto situáciu, a to je všetko 🙂

@frederika21 dakujem krasne za odpoved a teším sa s Tebou že to bolo ľahké pre Teba 😊

autor
29. máj 2025
@frederika21

@frederika21 ahoj , prosím ťa a potrebovala si potvrdenie o zdravotnej spôsobilosti na skúškach, alebo sa to prinesie až na zápis ? Mal tam niekto aj gitaru ? Ďakujem 🙂

frederika21
30. máj 2025

Nie, vôbec nič, nehrali sme na hudobných nástrojoch 🙂

autor
31. máj 2025
@frederika21

@frederika21 ďakujem veľmi pekne 🙂 môžem sa ešte spýtať aké piesne to musia byť ? Asi iba ľudové však ? A ten prednes textu musel byť s pamäti však ? Musela to byť detská tvorba ,alebo to mohla byť akákoľvek iná báseň ? Ďakujem moc ❤️

autor
9. jún 2025
@frederika21

@frederika21 prepáč ,že zase otravujem 🙆🏻‍♀️ len sa spýtam ,koľko cca trvali tie prijímačky 🙏🏻 vďaka