Pomaturitné štúdium učiteľstvo pre materské školy Košice
Ahojte. Chodí niekto na pom.štúdium do KE (učiteľstvo pre MŠ..)Alebo sa chystá od septembra??
Áno, aj ma prijali
Áno, aj ma prijali
@domka193 mohla by si popísať ako prebiehali prijímačky?? Ja sa obávam,že to nedám.Alebo na čom si dať hlavne záležať.. brali to prísne??
Ja som sa bála tiež, alebo skôr som stresovala.. pesničku treba vediet zaspievať, nespievala som celú len jednu strofu, budeš čítať z knihu úryvok (treba tam meniť aj inováciu hlasu) a ptm na ten úryvok zahrať divadielko rsp. pantomímy, na tanec oni ukazu kroky si to spolu precvicite ale po troch budete tancovať čiže lepšie keď si doma niečo nacvicis tak na 40s
Ja som sa bála tiež, alebo skôr som stresovala.. pesničku treba vediet zaspievať, nespievala som celú len jednu strofu, budeš čítať z knihu úryvok (treba tam meniť aj inováciu hlasu) a ptm na ten úryvok zahrať divadielko rsp. pantomímy, na tanec oni ukazu kroky si to spolu precvicite ale po troch budete tancovať čiže lepšie keď si doma niečo nacvicis tak na 40s
@domka193 a aký si mala úryvok ty zahrat?? Nech si to viem predstavit trocha😊 A mali ste aj výtvarnú?? Akú tému? A tanec?? Na pesničku akú chcem?? Prepáč za takéto otázky.. len nech mám predstavu. 🫣🫣
Z detskej knihy, uz neviem presne o com bol, bola aj výtvarná - na prečítanie clanku treba nakresliť obrazok, vpodstate všetko to bolo napísané v pozvánke na prijimacky
Z detskej knihy, uz neviem presne o com bol, bola aj výtvarná - na prečítanie clanku treba nakresliť obrazok, vpodstate všetko to bolo napísané v pozvánke na prijimacky
@domka193 ok,ďakujem pekne 😊

Ahoj, ja sa chystám