icon

Pomaturitné študium - zdravotnícka škola Považská Bystrica

july0
30. máj 2023

Ahojte je tu niekto kto navševuje toto študium ? ako často sa chodí do školy a aj čas ? alebo poznate niekoho kto to ma vyštudovane a je zamestnaný aj ako prakticka sestra ?

july0
autor
15. jún 2023

@babullka1 presne to tak isto to mam ze zaciatok som uz pozabudla😃 no hádam ma osvieti na prijmačkach.

july0
autor
21. jún 2023

no co baby dali ste to ? 😀 ja som asi 4 otazky tipla, zabudla som. 🤷🏻‍♀️🙂

babullka1
21. jún 2023

@july0 ahoj ja som tiež par otázok nevedela asi 4-5 ale to z toho suhlasim/nesúhlasím.

A teda bolo tam extrémne veľa ludi takže šanca je dosť mala 😅ale uvidíme

kvetinka75
22. jún 2023

@july0 ake boli otazky? Ja som isla ked bol posledny rok bez prijimaciek. Netusim ake otazky byvaju ale zaujimama to

july0
autor
22. jún 2023

@babullka1 ano presne aj ja z toho 😂 ale niektore otazky ľahučké keby som vedela neučim sa ako sa tvorí moč a ostatné blbosti do podrobna 😀

july0
autor
22. jún 2023

@kvetinka75 uplne jednoduché, aký vitamín sa tvorí v koži, čo tvorí obehovú sústavu, čo tvorí povrch oka atď no a potom tam bolo 20 viet s ktorými buď súhlasíš alebo nesúhlasíš, napr stredny mozog ma za ulohu kychanie, kašlanie atď a mala si zakrúžkovať, a potom tam bola doplňovačka do viet

zabka4
22. jún 2023

@july0 ja v poho, ale ten pocet ludi.... A beru menej ako polovicu a to opisovanie.. no hamba. Myslela som, že je to len na zakladnych a stredných školách ale nie u dospelých ľudí

zabka4
22. jún 2023

@july0 presne. Ľahké to bolo, ale ucila som sa. Keby sa neucim, asi dosiahnem 25 bodov len s odretymi usami. To S/N bolo najťažšie. A v ktorej triede si bola?

zabka4
22. jún 2023

@july0 kychanie a kaslanie a srdce ma na starost miecha, teda tak som to dala ja

babullka1
22. jún 2023

Podľa mňa nespravodlivé, ze v niektorej triede sa dalo opisovať a radiť...ú nás v tej triede si sa nemohla ani otočiť na stoličke...nič...no uvidíme....

kvetinka75
22. jún 2023

@babullka1 ale mne to príde také smiešne. Jasné, dostať sa chce každý ale také opisovačky, to fakt patrí asi medzi deti a nie dospelých.

july0
autor
22. jún 2023

@zabka4 viem predlžena miecha. A to od teba niekto opisoval ? samizda 1.C ja som prisla aj posledna vsetci sedeli na stolickach som myslela ze to nestihnem opravuju cestu z Rajca do PB a samí semafor

july0
autor
22. jún 2023

a na stranke sa daju pozriet potom vysledky ? riaditelka hovorila ze to bude uz dnes 😀 podla toho osobitneho cisla

zabka4
22. jún 2023

@july0 ano ja stále kukam ale ešte to tam neni

zabka4
22. jún 2023

@july0 a som vola v strednej triede odomňa nie ale ked tam prisla ucitelka od vedla a rozpravala sa s druhou tak zacalo sususu

zabka4
22. jún 2023

A ona, ze dievcata, samostante a ta jedna ze ..aha?

zabka4
22. jún 2023

@babullka1 ono na nemohlo opisovat, ale ked zacali odovzdavat tak zacal ruch a vyuzivali to.

july0
autor
22. jún 2023

@zabka4 ach boze ako malé deti 🤦🏻‍♂️ a prva veta v suhlasim nesuhlasim s tými stavovcami si co dala ? ja som tala suhlasim to vobec neviem ci mam dobre 😀

zabka4
22. jún 2023

@july0 ved so stavivcami mame spolocnu chrbticu.

zabka4
22. jún 2023

Tedaja si myslim, ale dala som suhlaism

july0
autor
Autor odpoveď zmazal
july0
autor
22. jún 2023

@zabka4 ja som zvierata vobec nepozerala, preto sa pytam ale dala som dobre.

zabka4
22. jún 2023

@july0 ani ja ale tak logicky mi to prišlo

july0
autor
22. jún 2023

Som prijatá. 😀 a vy ako baby ? 47 bodov a 5ta v poradí

babullka1
22. jún 2023

@july0 gratulujem aj ja som prijatá

zabka4
22. jún 2023

@babullka1 veľká gratulácia 👏☺️

zabka4
22. jún 2023

@july0 aj ja som prijatá. Veľmi sa teším

zabka4
22. jún 2023

@july0 aj tebe gratulujem bola si v poslednej triede od dverí ci v druhej.?

july0
autor
22. jún 2023

baby budeme spoluziacky teším sa 😀 aj Vam gratulujem👍🏼

july0
autor
22. jún 2023

@zabka4 v druhej samizda 1.C tam bolo napísané