Pomaturitné študium - zdravotnícka škola Považská Bystrica
Ahojte je tu niekto kto navševuje toto študium ? ako často sa chodí do školy a aj čas ? alebo poznate niekoho kto to ma vyštudovane a je zamestnaný aj ako prakticka sestra ?
no co baby dali ste to ? 😀 ja som asi 4 otazky tipla, zabudla som. 🤷🏻♀️🙂
@july0 ake boli otazky? Ja som isla ked bol posledny rok bez prijimaciek. Netusim ake otazky byvaju ale zaujimama to
@kvetinka75 uplne jednoduché, aký vitamín sa tvorí v koži, čo tvorí obehovú sústavu, čo tvorí povrch oka atď no a potom tam bolo 20 viet s ktorými buď súhlasíš alebo nesúhlasíš, napr stredny mozog ma za ulohu kychanie, kašlanie atď a mala si zakrúžkovať, a potom tam bola doplňovačka do viet
Podľa mňa nespravodlivé, ze v niektorej triede sa dalo opisovať a radiť...ú nás v tej triede si sa nemohla ani otočiť na stoličke...nič...no uvidíme....
@babullka1 ale mne to príde také smiešne. Jasné, dostať sa chce každý ale také opisovačky, to fakt patrí asi medzi deti a nie dospelých.
a na stranke sa daju pozriet potom vysledky ? riaditelka hovorila ze to bude uz dnes 😀 podla toho osobitneho cisla
A ona, ze dievcata, samostante a ta jedna ze ..aha?
Tedaja si myslim, ale dala som suhlaism
Som prijatá. 😀 a vy ako baby ? 47 bodov a 5ta v poradí
baby budeme spoluziacky teším sa 😀 aj Vam gratulujem👍🏼

@babullka1 presne to tak isto to mam ze zaciatok som uz pozabudla😃 no hádam ma osvieti na prijmačkach.