icon

Pomaturitné študium - zdravotnícka škola Považská Bystrica

july0
30. máj 2023

Ahojte je tu niekto kto navševuje toto študium ? ako často sa chodí do školy a aj čas ? alebo poznate niekoho kto to ma vyštudovane a je zamestnaný aj ako prakticka sestra ?

ali08
29. jún 2023

Ja som mala presne to iste minulý rok, zo zdrav.dovodov som neprišla na zapis a nakoniec to skoncilo tak ze som kľudne mohla ísť a mat rok za sebou.
Ale neboj ten rok tak rýchlo prejde ani sa nenazdas.
Nepytala si sa na odklad na 1rok a tým nemusíš ísť na skúšky na budúci rok?

july0
autor
29. jún 2023

@ali08 pytala nedá sa to. musim ist znova na prijmacky ktore su lahké dám to lavou zadnou 🙂

july0
autor
29. jún 2023

@ali08 v liptovskom mikulasi sa to dá tak ze odklad skoda no nie kazda skola ma take moznosti, este ma napadlo ze online tie piatky ale to by mi bolo blbe sa uz pytat taky zhovievavy by neboli si myslim

ali08
29. jún 2023

@july0 škoda.viem ze v Trenčíne sa to tiež dalo.
Ja uvidím ci sa mi ozvu,lebo vôbec neviem co mam robiť,

july0
autor
29. jún 2023

@ali08 a ty si mala kolko bodov ked si pod čiarou ? a minuly rok si sa tiez uchadzala ?

ali08
29. jún 2023

@july0 38bodov som mala.
Minulý rok som tiež bola ale minulý rok bol veľmi zlý pre mňa.najprv som necakane otehotnela, potom v 5mesiaci sme o babo prišli zrovna cez leto a v septembri keď som už teoreticky aj mohla nastúpit bolo neskoro aspoň tak mi to povedali v telefone.tak som skúsila tento rok, velmi by som chcela tento rok nastupit aspoň by som bola myslienkami inde.

july0
autor
29. jún 2023

@ali08 prajem ti to bodaj by si šla namiesto mňa. Ja zas o rok skúsim tiež, všetko má svoj dôvod

ali08
29. jún 2023

@july0 ďakujem.
No uvidíme ale to cakanie kedy sa ozvu je ako za trest.

ali08
30. jún 2023

Dievcence tak som prijata.

babullka1
30. jún 2023

@july0 ahoj nebola si jediná...ešte aj v strednej rade prvá lavica obidve tie baby sa nenapísali,tiež im to nevyhovuje...mrzí ma to za teba....ja mam tiež bábätko a bude mu ho musieť tiež strážiť jeho prababka inak tiež nemám ako

babullka1
30. jún 2023

@ali08 tri na zápis neprišli, lebo sú na dovolenke...ale nastupia

babullka1
30. jún 2023

@ali08 gratulujem 🥰🥰🥰

zabka4
30. jún 2023

@ali08 jej gratulujem. Takze ta vzalim super vidíme sa v septembri.

july0
autor
30. jún 2023

@ali08 gratulujem 🥰

july0
autor
30. jún 2023

@babullka1 ano vsimla som si ze akosik boli sklesnuté keď ten papier dostali 😀 mne ho toez mala svokra straziť ale 7 hodin sama by si snim rady nedala. A nebola by nadšená ani. Ja som to mala tak vymyslené ze ho dám u nej spať na obed no a poobede by preň moja mama skočila po práci. U našich by vydržal. Ale to som bola v tom že sa vyučuje poobede. Vraj to tak aj bolo upratovačky mi hovorili len to zrušili lebo že učitelia tak nechceli. 🤷🏻‍♀️

ali08
30. jún 2023

@july0 ďakujem.co viem tak pred 2 rokmi to bolo tiež tak 1den ráno to bola prax v nemocnici a teoria bola 1den poobede.

@zabka4 ďakujem

@babullka1 dakujem

ali08
30. jún 2023

Na skuskach bola aj taka starsia pani hovorila ze ma okolo 50tky taka na kratko ostrihana blondyna,nižšia.neviete ci bola na zapise?

july0
autor
30. jún 2023

baby dajte mi potom info po nejakom čase ake to je čo robite či to je naročné a tak dalej vsetko chcem vediet 😆

babullka1
30. jún 2023

@ali08 áno Evka je z TN bola na zapise

zuzanka.zuzu
30. jún 2023

očkovanie proti hep.B musíte kedy absolvovať?

zabka4
30. jún 2023

@zuzanka.zuzu do konca sept.mat dve dávky s rozdielom 6 tyzdnov. 3 davka po 6 mesiacoch

ali08
30. jún 2023

@zabka4 keď som si dávala asi pred 5rokmi očkovanie tiez koli skole stále to plati ci mam od znova.a na zapise vám povedali o tom viac?ja idem teraz v utorok na zapis

july0
autor
30. jún 2023

@ali08 atale to plati je to do konca zivota vraj

zabka4
1. júl 2023

@ali08 ak uz máš vsetky tri staci potvrdit u obvodného papier, ktory ti daju

july0
autor
18. okt 2023

Ahojtee ako ide študium ?

zabka4
18. okt 2023

@july0 je to rychlostou IC -čka ale super. Veľa zaujímavostí sa dozvedáme. Mna to velmi baví. Uz máme aj uniformy. A ty pôjdeš buduci rok opäť na skúšky?

july0
autor
19. okt 2023

@zabka4 ano dufam ze maleho mi vezmu do skolky. a v nemocnici pracujete ?

zabka4
1. nov 2023

@july0 na prax ideme v piatok uz na odd.my s monikou na chir. Inak je studium velminzaujimave a naplňujúce. Kazdu chvilku pisomka ale da sa to stihat aj popri detoch.

july0
autor
1. nov 2023

@zabka4 super som rada teda 🙂 takze v nemocke ste este nerobili ?

july0
autor
1. nov 2023

a krv odoberat to sa budete ucit ?