Pomaturitné študium - zdravotnícka škola Považská Bystrica
Ahojte je tu niekto kto navševuje toto študium ? ako často sa chodí do školy a aj čas ? alebo poznate niekoho kto to ma vyštudovane a je zamestnaný aj ako prakticka sestra ?
@july0 38bodov som mala.
Minulý rok som tiež bola ale minulý rok bol veľmi zlý pre mňa.najprv som necakane otehotnela, potom v 5mesiaci sme o babo prišli zrovna cez leto a v septembri keď som už teoreticky aj mohla nastúpit bolo neskoro aspoň tak mi to povedali v telefone.tak som skúsila tento rok, velmi by som chcela tento rok nastupit aspoň by som bola myslienkami inde.
Dievcence tak som prijata.
@babullka1 ano vsimla som si ze akosik boli sklesnuté keď ten papier dostali 😀 mne ho toez mala svokra straziť ale 7 hodin sama by si snim rady nedala. A nebola by nadšená ani. Ja som to mala tak vymyslené ze ho dám u nej spať na obed no a poobede by preň moja mama skočila po práci. U našich by vydržal. Ale to som bola v tom že sa vyučuje poobede. Vraj to tak aj bolo upratovačky mi hovorili len to zrušili lebo že učitelia tak nechceli. 🤷🏻♀️
Na skuskach bola aj taka starsia pani hovorila ze ma okolo 50tky taka na kratko ostrihana blondyna,nižšia.neviete ci bola na zapise?
baby dajte mi potom info po nejakom čase ake to je čo robite či to je naročné a tak dalej vsetko chcem vediet 😆
očkovanie proti hep.B musíte kedy absolvovať?
@zuzanka.zuzu do konca sept.mat dve dávky s rozdielom 6 tyzdnov. 3 davka po 6 mesiacoch
Ahojtee ako ide študium ?
a krv odoberat to sa budete ucit ?

Ja som mala presne to iste minulý rok, zo zdrav.dovodov som neprišla na zapis a nakoniec to skoncilo tak ze som kľudne mohla ísť a mat rok za sebou.
Ale neboj ten rok tak rýchlo prejde ani sa nenazdas.
Nepytala si sa na odklad na 1rok a tým nemusíš ísť na skúšky na budúci rok?