Pomoc s chýbajúcimi odpoveďami z prijímačkových kníh na LF UK
Ahojte, je tu prosim vás niekto kto sa tiež hlási na LF UK a učí sa z najnovších prijímačkových kníh? Ja som urobila takú hlúposť, že papiere so správnymi odpoveďami som si vytrhla z knihy a tak som si vyznačovala spravne odpovede, pretože sa mi to tak robilo lepšie. Ale až teraz som prišla nato, že z neznámych dôvodov nemám vyznačených od 300 po 357 otázok z chémie a papier som už stihla vyhodiť…pýtala som sa aj ľudí čo tieto knihy predávajú či by mi tých 50 odpovedí neposlali a chcú za to 15€, pričom samotná celá kniha stojí 10€. Je tu prosím niekto normálny kto by mi vedel poslať odpovede k týmto otázkam? Rozmýšľala som, že to spravím cez umelú inteligenciu, ale sú to zrovna výpočty, ktoré nemám vyznačené a tomu príliš neverím, že by to vyrátala dobre. Ďakujem za každú pomoc.
Knihu nemám, ale ak by sa nikto nenašiel, môžeš si kúpiť druhu a potom ju rovno aj predať 😅 a AI to zvládne, práve na výpočty používam chatgpt radšej ako na nejaké informácie, lebo čísla nepustia… len treba dobre zadať… a skus si to prepočítať aj sama a potom si to s ním skontrolovať, na tom sa to najlepšie naučíš
Skus sa spytat v aktualnej fb skupine “Uchadzaci LF UK”, snad sa najde niekto normalny, kto ti to odfoti zadarmo.
@lindous keď som robila scio test tak potom doma som si fotila tie otázky z matiky a Chat písal úplne iné odpovede ako boli potom správne, nie síce všetky ale bolo ich niekoľko…preto sa toho obávam 😕
@laurinka27 ďakujem pekne 😊…nejde mi o to, že by som to musela mať zadarmo…skôr o princíp, že kniha stojí 10€ a niekto si vypýta 15 za 50 odpovedí
V kamennom knihkupectve nie su? Mozes si ich tam ist odfotit. A teda smutne ze nikto nie je ochotny 😕
@deti95060810 no, ak ste sa učili z týchto kníh alebo z kníh pokojne i na veterinu, tak viete, že veľa odpovedí je chybných, čo viem z osobnej skúsenosti i zo skúsenosti ostatných…takže aj keby to vyrátam sama a podľa mojho uvažovania správne, tak v odpovediach, ktoré vydala fakulta to správne byť nemusí 🙂
Však si to choď do kníhkupectva od fotiť.
@januska12323 knihy predáva iba fakulta a ja bývam 3h od Bratislavy
ja tie knihy mám doma, a som ochotná, napíš mi
Je ešte novšia verzia,2024
Pozerám ze asi su už aj novšie 😐 tak mi je ľúto no. Aj keď veľa otázok sa určite nemení. Nuž neviem
@sszuzu8 každý rok sa vydávajú nové a túšim, že pre tento rok sa po niekoľkých rokoch menili…ale ďakujem krásne za ochotu, vážim si to 😊❤️
@barela už mi poslala jedna slečna do správy 😊 ale ďakujem krásne za ochotu, vážim si to ❤️

však sa precvičíš keď to budeš robiť... lebo vyzerá že to nevieš.