icon

Pomoc s chýbajúcimi odpoveďami z prijímačkových kníh na LF UK

erikaduris
13. apr 2025

Ahojte, je tu prosim vás niekto kto sa tiež hlási na LF UK a učí sa z najnovších prijímačkových kníh? Ja som urobila takú hlúposť, že papiere so správnymi odpoveďami som si vytrhla z knihy a tak som si vyznačovala spravne odpovede, pretože sa mi to tak robilo lepšie. Ale až teraz som prišla nato, že z neznámych dôvodov nemám vyznačených od 300 po 357 otázok z chémie a papier som už stihla vyhodiť…pýtala som sa aj ľudí čo tieto knihy predávajú či by mi tých 50 odpovedí neposlali a chcú za to 15€, pričom samotná celá kniha stojí 10€. Je tu prosím niekto normálny kto by mi vedel poslať odpovede k týmto otázkam? Rozmýšľala som, že to spravím cez umelú inteligenciu, ale sú to zrovna výpočty, ktoré nemám vyznačené a tomu príliš neverím, že by to vyrátala dobre. Ďakujem za každú pomoc.

deti95060810
13. apr 2025

však sa precvičíš keď to budeš robiť... lebo vyzerá že to nevieš.

lindous
13. apr 2025

Knihu nemám, ale ak by sa nikto nenašiel, môžeš si kúpiť druhu a potom ju rovno aj predať 😅 a AI to zvládne, práve na výpočty používam chatgpt radšej ako na nejaké informácie, lebo čísla nepustia… len treba dobre zadať… a skus si to prepočítať aj sama a potom si to s ním skontrolovať, na tom sa to najlepšie naučíš

erikaduris
autor
Autor odpoveď zmazal
laurinka27
13. apr 2025

Skus sa spytat v aktualnej fb skupine “Uchadzaci LF UK”, snad sa najde niekto normalny, kto ti to odfoti zadarmo.

erikaduris
autor
13. apr 2025

@lindous keď som robila scio test tak potom doma som si fotila tie otázky z matiky a Chat písal úplne iné odpovede ako boli potom správne, nie síce všetky ale bolo ich niekoľko…preto sa toho obávam 😕

erikaduris
autor
13. apr 2025

@laurinka27 ďakujem pekne 😊…nejde mi o to, že by som to musela mať zadarmo…skôr o princíp, že kniha stojí 10€ a niekto si vypýta 15 za 50 odpovedí

deedol
13. apr 2025

V kamennom knihkupectve nie su? Mozes si ich tam ist odfotit. A teda smutne ze nikto nie je ochotny 😕

erikaduris
autor
13. apr 2025

@deti95060810 no, ak ste sa učili z týchto kníh alebo z kníh pokojne i na veterinu, tak viete, že veľa odpovedí je chybných, čo viem z osobnej skúsenosti i zo skúsenosti ostatných…takže aj keby to vyrátam sama a podľa mojho uvažovania správne, tak v odpovediach, ktoré vydala fakulta to správne byť nemusí 🙂

januska12323
13. apr 2025

Však si to choď do kníhkupectva od fotiť.

erikaduris
autor
13. apr 2025

@januska12323 knihy predáva iba fakulta a ja bývam 3h od Bratislavy

mirage
13. apr 2025

ja tie knihy mám doma, a som ochotná, napíš mi

sszuzu8
13. apr 2025

Tieto? Či sú aj novšie?

sszuzu8
13. apr 2025

Ak je to ta kniha ktorú som ti fotila vyššie tak tu sú tie odpovede 🙂

barela
13. apr 2025

Je ešte novšia verzia,2024

barela
13. apr 2025

Toto sú odpovede pre tento rok

sszuzu8
13. apr 2025

Pozerám ze asi su už aj novšie 😐 tak mi je ľúto no. Aj keď veľa otázok sa určite nemení. Nuž neviem

erikaduris
autor
13. apr 2025

@sszuzu8 každý rok sa vydávajú nové a túšim, že pre tento rok sa po niekoľkých rokoch menili…ale ďakujem krásne za ochotu, vážim si to 😊❤️

erikaduris
autor
13. apr 2025

@barela už mi poslala jedna slečna do správy 😊 ale ďakujem krásne za ochotu, vážim si to ❤️