Posunutie termínov prihlášok na vysoké školy
Baby, vy tu viete kadečo. Prosím, chcela by som študovať externé verejnu správu, ale presvihla som termín. Zvyknú VS ešte posunúť alebo zadať ešte nejaké termíny aj teraz neskôr? Alebo už až počkať na budúci rok? Hľadala som aj jednotlivo, ale už nič, nikde. Vďaka za príspevky.
technika dáva termíny aj teraz v auguste. syn sa tak dostal bez prijímačiek - LF ho nezobrala ani po odvolaní tak nastúpil aj na techniku.
v auguste dávajú náhr. termíny aj školy ktoré nenaplnili stavy študentov. Ale tvoja škola tam asi patriť nebude.
Ďakujem za odpovede. Hľadala som na stránkach škôl, ale nič, nikde. Budem si to sledovať do konca mesiaca. A potom asi skúsim budúci rok.
@anonym_autor do 15steho sa dala dať prihláška na TNUNI, myslím, že tam bola verejná správa, každopádne dalo sa to pekne dohľadať na nete.
skús v pondelok ráno zavolať, možno ak nebude naplnený stav, ta dodatočne vezmú
@anonym_autor do 15steho sa dala dať prihláška na TNUNI, myslím, že tam bola verejná správa, každopádne dalo sa to pekne dohľadať na nete.
skús v pondelok ráno zavolať, možno ak nebude naplnený stav, ta dodatočne vezmú
@stanka_k ďakujem, pozerala som aj tam, len tam som nenašla externé štúdium. Na viac škôl som našla, ale problém pre mňa je práve forma štúdia... Ale vďaka, skúsim určite zavolať zajtra, možno sa dozviem nieco nové.
@anonym_autor VŠ Danubius prijímajú prihlásky do 15.9.

Niektoré školy mávajú druhé kolo, ale už aj to asi všade skončilo, keďže akademický rok začína o 2 týždne, ďalší termín už určite nevypíšu, môžeš ich skúsiť kontaktovať, či náhodou by sa to nejak nedali, ale inak už až budúci rok