Praktické rady pre externé štúdium sestry v Ružomberku
Ahojte, prosím vás, kto študoval v RK externé dvojročné štúdium praktická sestra? Ako ste nazvali školu? V ktoré dni a od koľkej? Rozmýšľam nad týmto štúdiom, ale keďže pracujem, neviem či by mi to vychádzalo časovo... Ako ste to riešili v práci? Našli ste si potom robotu s týmto vzdelaním? Ďakujem za každú info.
A kazdy tyzden takto. Ked su normalne skolske prazdniny , tak aj oni maju
A môžem sa opýtať robia sa aj nejaké prijímačky?
A kazdy tyzden takto. Ked su normalne skolske prazdniny , tak aj oni maju
@zuwa a všetky prázdniny majú teda rovnako, aj jarné,vianočné...? Vtedy ani prax nemajú?
A nevieš akým štýlom a čo sa učiť ja chcem podať prihlášku budúci rok že čo sa učiť keďže moje školské roky sú dávno preč a takú biológiu sme ani nemali napríklad ďakujem
A nevieš akým štýlom a čo sa učiť ja chcem podať prihlášku budúci rok že čo sa učiť keďže moje školské roky sú dávno preč a takú biológiu sme ani nemali napríklad ďakujem
@mirush1992 no to ani netuším... Tiež nad tým uvažujem...viem že biológia 7.rocnik sa treba naučiť..
Lebo by som si budúci rok chcela dať prihlášku no ešte neviem či dostanem od všeobecného povolenie
áno
Len ja som epileptička pred dvoma mesiacmi operovaná v Brne a dúfame že úspešne tak či mi to povolia

Ahoj, švagriná tam chodí ale je na materskej. Má to v pondelok poobede cele cca do 6 vecer teoriu. A utorky rano prax doobedu. Nesmie vymeskat, tusim len 2-3 x