Predprimárne a primárne vzdelávanie na VŠ - externé štúdium

25. aug 2021

Ahojte, máte skúsenosť s nejakou konkrétnou školou kde ste boli spokojné? Dosť ma odrádzajú od Trnavy že je veľmi ťažká.
Reálne zvažujem Banskú Bystricu, Nitru, Trnavu a Bratislavu, kde by som teda reálne vedela jazdiť autom keďže mám doma 3 ročné dieťa.

Aktuálne mám ukončené Bc v odbore sociálna pedagogika. Chcela by som pokračovať v pedagogike, akurát teda radšej by som išla na predprimárne alebo primárne.
Neviete ako funguje takýto prestup? Či musím napríklad dorobiť skúšky, predmety, ktoré som na vo svojom štúdiu nemala.

Ďakujem za akúkoľvek radu a postreh

katkami123
25. aug 2021

Určite si vyber to, co máš najbližšie na dochádzanie, časom to ocenis. Ono na každej skolebudu ťažšie aj ľahšie predmety.

frederika21
25. aug 2021

Ja som chodila externe rok na predškolskú a elementárnu pedagogiku a rok mi stačil, pretože za mňa onicom.

autor
25. aug 2021

@katkami123 všetko toto mám do dvoch hodín cesty takže +- 10 minút nejako neriešim 😁
@frederika21 kvôli čomu o ničom? Ťažké, ľahké, nudné? Nebavilo ťa to? Kam si chodila?

frederika21
25. aug 2021

Ja som chodila do NR, keďže som ztade a nebavilo, zistila som, že učiteľka byť nechcem a podla mňa to nebola ani ľahká škola, dosť sme sa učili a matika bola smrť, takže vtedy som si povedala, že tu končí moja cesta 😂😂. Boli tam zakomplexovane profky a keďže som ten odbor robila ešte ako bezdetna, ale popri práci a to nočných službách, tak to bol masaker. A škola bývalá viac menej piatky a soboty, no a tie piatky bývali po pracovnej stránke dosť na hovno, keďže som mala co robiť aby som si ten deň vykryla. Soboty sme mávali fakt dosť málo a od rána do neskorého poobedia 🙄. Takže za mňa nie 🙂