icon

Predškolská a elementárna pedagogika externe Ružomberok - štúdium v piatok

maca173
26. feb 2023

Milé študentky na PEP v RK! Prosím Vás o radu, pomoc, informácie, názory, komentáre 🙏

Podľa Vašich skúsenosti, dá sa nejako s prednášajúcimi vopred dohodnúť, keď sa v piatok nemôžem zúčastniť na výučbe? Jednoducho mi to v zamestnaní neprešlo a nemám ani dostatok dovolenky, aby som ju mohla míňať. Som v slepej uličke, neviem, čo robiť, podvedome to riešim každý deň. Tých piatkov je dosť veľa! Písala som na študijné, pani mi odpísala, že cvičenia sú povinné, na ktoré sa musím dostaviť. Prac. dobu mám do 16.30hod. a ešte hodinu cestovania do Rk. Nemôžem dať predsa kvôli VŠ výpoveď. Žienky, co robiť? Ďakujem za všetky odpovede 😘 Kto chce, kľudne aj do správy.

gabriela2952
26. feb 2023

@maca173 no keďže sú povinné, tak zostáva jedine upraviť pracu. Predpokladám, že sa potom chcete zamestnať v odborné, ktorý študujete tak vám môže byť,, zatiaľ,, jedno ci odídete z tejto práce a nájdete inú, kde vám lepšie vyhovuje pracovný čas. 😊

maca173
autor
26. feb 2023

@gabriela2952
SS poslaná 😊

jakubjakovae
26. feb 2023

@maca173 dobrý..už študuješ alebo sa len chystaš

jackiem__
27. feb 2023

@maca173 to nie su len piatky oni maju aj soboty, ja studujem v le toto iste co ty, treba zmenit robotu, alebo chodit do skoly po tajomky, inak sa neda, lebo externistov v RK beru ako zamestnancov ucitelov

maca173
autor
27. feb 2023

@jackiem__
Soboty mi nevadia, víkendy mám voľné. Prácu zmeniť nechcem, nakoľko pracujem v odbore, kde si práve plánujem zvýšiť kvalifikáciu. V Le už asi neotvarajú, však?
Ďakujem

bubinkaaa
28. okt 2023

@maca173
@jackiem__ aj mňa zaujíma tá LE...dajte info dievčatá,kľudne aj v sukr.sprave

theiirys
26. feb 2024

@jackiem__ ahojky mozem napisat spravu?

lienkakukulienka86
27. aug 2024

@maca173 pošleš prosím aj mne správu, nejaké info prosím?

bubinkaaa
28. aug 2024

@theiirys
@jackiem__
@lienkakukulienka86 aj mne prosím dajte info
niektorá v SS...dakujem

lienkakukulienka86
28. aug 2024

@bubinkaaa ahoj,zatiaľ žiadne info som nedostala od nikoho, nikto sa mi neozval. Ja nemám problém chodiť piatky poobede a sobotu cely deň ako do teraz bolo,ale každý piatok od rána sa mi naozaj nedá vymeškať v práci, preto som pýtala nejaké info či sa dá s tým niečo robiť

theiirys
29. aug 2024

@lienkakukulienka86 aj mna by toto zaujimalo tiez tie piatky budu masaker