Predškolská a elementárna pedagogika externe Ružomberok - štúdium v piatok
Milé študentky na PEP v RK! Prosím Vás o radu, pomoc, informácie, názory, komentáre 🙏
Podľa Vašich skúsenosti, dá sa nejako s prednášajúcimi vopred dohodnúť, keď sa v piatok nemôžem zúčastniť na výučbe? Jednoducho mi to v zamestnaní neprešlo a nemám ani dostatok dovolenky, aby som ju mohla míňať. Som v slepej uličke, neviem, čo robiť, podvedome to riešim každý deň. Tých piatkov je dosť veľa! Písala som na študijné, pani mi odpísala, že cvičenia sú povinné, na ktoré sa musím dostaviť. Prac. dobu mám do 16.30hod. a ešte hodinu cestovania do Rk. Nemôžem dať predsa kvôli VŠ výpoveď. Žienky, co robiť? Ďakujem za všetky odpovede 😘 Kto chce, kľudne aj do správy.
@gabriela2952
SS poslaná 😊
@maca173 dobrý..už študuješ alebo sa len chystaš
@maca173 pošleš prosím aj mne správu, nejaké info prosím?
@theiirys
@jackiem__
@lienkakukulienka86 aj mne prosím dajte info
niektorá v SS...dakujem
@bubinkaaa ahoj,zatiaľ žiadne info som nedostala od nikoho, nikto sa mi neozval. Ja nemám problém chodiť piatky poobede a sobotu cely deň ako do teraz bolo,ale každý piatok od rána sa mi naozaj nedá vymeškať v práci, preto som pýtala nejaké info či sa dá s tým niečo robiť
@lienkakukulienka86 aj mna by toto zaujimalo tiez tie piatky budu masaker

@maca173 no keďže sú povinné, tak zostáva jedine upraviť pracu. Predpokladám, že sa potom chcete zamestnať v odborné, ktorý študujete tak vám môže byť,, zatiaľ,, jedno ci odídete z tejto práce a nájdete inú, kde vám lepšie vyhovuje pracovný čas. 😊