Predškolská pedagogika: Prijímacie skúšky v Bratislave a Trnave
Dobrý deň, chcela by som si poslať prihlášku na danú VŠ. Absolvoval niekto ústny pohovor? Čo sa pýtali? Čo od toho očakávať?
Poprípade ešte Trnava - tam píšu, že prijímacia skúška je formou testu všeobecnej spôsobilosti na vysokoškolské štúdium? Na aké približne otázky sa pripraviť?
Ďakujem
Ahojte . Nepamätám si už veľmi ale zda sa mi že ja som posielala životopis . A my sme museli posielať notárom overené vysvedčenia 1.-4. Ročník zo strednej plus maturitné vysvedčenie to do Tt (menia tie kritéria prijatia tak neviem ako to je teraz)
A do Ba ešte aj motivačný list áno.
A štúdium. No poviem vám nie je to med lízať ale keď vás to baví a máte v učení systém tak to už bude jednoduchšie. Vždy je najhorší prvý semester lebo neviete do čoho idete ale potom to už ide .
My sme mali teraz 8 predmetov z toho na dvoch sme písali seminárky a všetky predmety sme končili skúškou.
🙏 veľa šťastia každej z vás prajem hádam som vám pomohla ♥️
@sona_117 Dobrý deň prajem, chcela by som sa opýtať. Uvažujem si dať prihlášku na Trnavskú univerzitu PEP externe . A chcela by som sa teda opýtať ako často sa chodí do školy ? A či len soboty alebo aj piatky. Lebo Bratislave sa chodia piatku a soboty. Neviem či my zamestnávateľ ožení tie piatky. Počula som že v Trnave na externe je to väčšinou prednášky online. Je to pravda? Ďakujem za odpoveď.

@bibaa137 ahoj na pohovore v Ba sa pýtali tak všeobecné otázky proste o sebe si mala porozprávať. Kto si čo si čo robíš a tak veci zo životopisu myslím. Ja som mala skončené inkluzívne vzdelávanie tak sa pýtali aj na to .
Tt ti neviem povedať ja som si dávala len prihlášku a minulého roku sa prijímačky ešte nerobili.
Nakoniec ma vzali aj do Ba a aj do Tt a vybrala som si Tt kvôli možnosti online štúdia čo sme mali teraz v prvom semestri .