Prejsť na strednú školu technickú alebo zostať?
Som žiakom strednej odbornej školy elektrotechnická v matejovciach chodím tam cca mesiac a zo kolektívom nie som spokojný su to iný ľudia ako ja, zameranie je na silnoprud. Chcem prestúpiť na soš technická v Poprade na odbor mechanik počítačových sietí chodia tam kamaráti a počítače ma bavia a viem aj o tom niečo. Robil som tam prijímačky prijali ma ale išiel som do Matejovec lebo elektrikári zarábajú dosť v zahraničí. Ale teraz by som chcel ísť na technickú a potom na VŠ. Potreboval by som poradiť že či mám zostať alebo skúsiť ísť na technickú. A dôvody sú: kolektív, odbor.
ešte len mesiac chodíš do školy a už sa sťažuješ na kolektív. kvôli kolektívu by som školu vôbec nemenila.
Mal si ten prestup urobiť do 15.septembra, teraz je už všetko uzavreté, ale rodičia môžu skúsiť vybaviť.
Mal si ten prestup urobiť do 15.septembra, teraz je už všetko uzavreté, ale rodičia môžu skúsiť vybaviť.
@petronelag je tam voľné miesto kamarát hovorí lebo jeden odišiel
ešte len mesiac chodíš do školy a už sa sťažuješ na kolektív. kvôli kolektívu by som školu vôbec nemenila.
@deti95060810 kolektív je dôvod tiež a odbor má vôbec nebavi
@milan127 tak choď za riaditeľom a spýtaj sa.Prestupy sú možné aj v januári, ale čím skôr, tým lepšie.

@milan127 a že kde môžem pracovať po ukončení soš technická mechanik počítačových sietí