icon

Prešovská univerzita

Ahojte,
Chcela som sa opýtať ohľadom Prešovskej univerzity v Prešove. Chcem si dať prihlášku na PG katedru BIO aj SJ. Je to dobrá škola?

emmulienocka
27. mar 2023

@likes ahoj, ja študujem posledný rok SJL a môźem povedať, že je to najlepšie pracovisko na Slovensku 🙂, sú tam neuveriteľní odborníci. No je to aj náročné štúdium. Prešovská je často podceňovaná, no ja by som ju nemenila 🙂 Manžel študoval BIO a tiež bol spokojný, takže za nás jednoznačne to dobrá škola je. 🙂

27. mar 2023

@emmulienocka ďakujem 🤗

kika03323
29. mar 2023

Ahojte, mám otázku ktorej odpoveď ma už veľmi dlho trápi.. Tiež sa hlásim do PO ale na fakultu zdravotníckych odborov, konkrétne na rádiologickeho technika, mam priemer ( 1 až 3 ročník koncoročné + 4 polročné) dokopy nejak cca 1,36 po zaokrúhlení logicky 1,4... V kritériách píše že do priemeru 1,5 berú bez prijímačok, môžem už teda počítať s tým že som prijatá alebo sa radšej na tie prijímačky predsa len pripravovať?

jajussik
16. máj 2023

@likes Ahoj, ja študujem Bio v kombinácii s iným predmetom už tretí rok a ako nemenila by som😊 najmä čo sa BIO týka, pokiaľ sa budeš svedomito pripravovať na hodiny, na skúšky, budeš jednať s vyučujúcimi slušne, tak aj tí "najhorší vyučujúci" ti vyjdú vždy v ústrety 😊 samozrejme, treba sa učiť, je to náročné ale nič také strašné ako zvyknú niektorí opisovať, treba si sadnúť a všetko sa dá naučiť keď sa chce 😀