Prijímacie podmienky na SZU fakulte ošetrovateľstva
Ahojte, dievčatá , čo tu študujete, prijímanie ste mali tiež na základe priemeru zo strednej školy, tak ako je to tento rok? Ďakujem za info..
@jozef11111111 Dobrý večer, boli ste prijaty? Ak sa môžem spýtať s akým priemerom. Dakujem
@sofinka18 nebol...mal som 3...a ty ??
@jozef11111111 výsledný tri roky a maturita všetko spolu mi vypocitalo 1,95 .. a len tak pre info, neviete s akým priemerom sa dostal posledný?
@jozef11111111 Skúšate aj tento rok?
@sofinka18 neviem...možno až na ďalší..tak daj denné
@jozef11111111 hlásim sa na denné, lebo nemám strednú zdravotnícku.. ale aj na denné píšu, že sa berie len priemer .. mám ja trochu ďalej od strednej už.. tak mi to príde trochu smiešne..dávať moje výsledky zo strednej..
@sofinka18 hej len na dennú sa menej hlasovalo skôr brali
S soc prácu
@jozef11111111 Ďakujem veľmi pekne za info
@jozef11111111 Fúha, ale čo som sa dostala k jednému súboru z minulého roka, že sa bralo len podľa priemeru zo strednej do 1,45..tak je to pasé.. zrovnávať Priemer gymnázií, stredných škôl, a SOU s maturitou..
@sofinka18 to píšete o dennom. Alebo externom
@pieksamaki externe tam nevidim https://eszu.sk/priebeh-prijimacieho-konania-na...
@sofinka18 😯
@sofinka18 čiže ty pozeráš..fakultu v Bratislave...ale v Ružomberku som si to nevšimol..a ešte je aj Martyn ..
@jozef11111111 áno ja iba BA, iba tam som si podala prihlášku; mám to síce 2hodiny, ale Ružomberok a Martin ešte viac..
@sofinka18 na denné však.
@jozef11111111 ano iba na denne, nakolko nemam strednu zdravot.
@sofinka18 ...ok...ja môžem iba externé.....uz iba popri práci....
@sofinka18. Teraz rozmýšľam......uz mam magisterský titul.....chcela by som to študovať popri práci a rodine.....ale asi zo strednej školy nebudem mat splnenu podmienku priemer do 1,45.....bolo to aj tak davno
@pieksamaki mate strednu zdravotnu?
@sofinka18. Nie..to nemám...
@pieksamaki podmienkou na SZU Bratislava, ošetrovateľstvo externe je stredná zdravot., takže len denné štúdium prichádza do úvahy..
@sofinka18 je mi to také smiešne......akoby sa dvaja právnici hádali o výklade zákona.......
Bakalársky študijný program ošetrovateľstvo v externej forme: - úspešné absolvovanie úplného stredného odborného vzdelania s maturitou v študijnom odbore
zdravotnícky asistent/praktická sestra alebo všeobecná sestra, alebo úspešné absolvovanie vyššieho
odborného vzdelania v študijnom odbore diplomovaná sestra, - aktívny výkon zdravotníckeho povolania sestra/praktická sestra-asistent na ustanovený týždenný
pracovný čas v zdravotníckom zariadení na Slovensku, - potvrdenie zamestnávateľa o pracovnom zaradení a dĺžke odbornej praxe priloží uchádzač k prihláške,
najneskôr ku dňu zápisu, - riadne vyplnená a podpísaná prihláška v stanovenom termíne so všetkými požadovanými dokladmi
vrátane uhradeného poplatku za prijímacie konanie. - uchádzači budú prijímaní po splnení predpísaných podmienok v plánovanom počte, na základe
poradovníka priemeru maturitných vysvedčení.
@sofinka18 😑😫😮💨

@sofinka18 minulý rok tak bolo