Prijímacie skúšky na psychológiu na TRUNI externe
Zdravím,
je tu niekto kto robil prijímačky na TRUNI v odbore psychológia na Bc. stupni externého štúdia? Príp. ak sa niekto chystá v ak. roku 2025/26. Mala by som pár otázok.
Ďakujem. 🙂
@jajaja Ahoj
Ja mám informácie o tom, že je to ako iq test. Našla som na internete zopár iq testov: https://international-iq-test.com/sk?f=gs&zi=iq...
https://www.treningmozga.com/sk/iq/iq-test.php
Skôr mi povedali že ten iq test vyzerá ako ten druhý link.
Ak si robila iq testy, tak že je to niečo také podobné.
Test má 30 otázok na 25 minút a je písomný, že sa nerobí na počítači. Odporúčajú si pozerať scio testy a iq testy.
Ak by si mala od niekoho bližšie informácie o tom teste kľudne mi napíš.
Ja som sa iba dozvedela, že je to niečo podobné ako tento test: http://www.testiq.sk/iq-test/, že sa to dosť podobalo. A bola tam verbálna časť scio testov.
Ahojte ,idete nakoniec na tu školu alebo nie ? Ja akurát uvažujem na aké školy si podať prihlášku. Už mám dosť málo času. Strašne ma láka psychologia len ma odrádzajú prijaačky. Ako ste sa rozhodli ? A mate už nejaké info alebo stále nie ?😊 Rozmýšľam, ze to skúsim, aby som neskôr neľutovala. 😄
@timka123456 zdravím, áno, teraz budú prijímačky. Podala som si aj na TRUNI aj na UCM. 🙂 vy ?
@jajaja Ja som si podala prihlášku na psychológiu na UCM a na predškolskú na Komenského. Na TRUNI som nepočula veľmi dobré ohlasy, tak som to nechala len na UCM. Uvidíme... Ale viete ako, sto ľudí, sto chutí. Možno by som bola spokojnejšia práve na TRUNI,no kto vie?😃 Učím sa teraz pravidelne na prijímačky na psychológiu, ale bojím sa, že to nestihnem, lebo je toho dosť veľa. Ako ste na tom s učením vy?
@timka123456 mám presne rovnaký problém, je toho dosť a aj keď sa snažím učiť sa nové info, tie staré mi vypadávajú... a popri full-time práci je to ťažké. Učíte sa podľa osnov, ktoré pridala UCM? Psychológia, biológia, filozofia?
@timka123456 mám presne rovnaký problém, je toho dosť a aj keď sa snažím učiť sa nové info, tie staré mi vypadávajú... a popri full-time práci je to ťažké. Učíte sa podľa osnov, ktoré pridala UCM? Psychológia, biológia, filozofia?
@jajaja Áno, učím sa podľa osnov, ale mám presne ten problém, že mi tie staré veci vypadávajú, plus práca... Ale hádam to zvládneme. Ešte som zvedavá, kedy nám dajú prijímačky.
@jajaja Áno, učím sa podľa osnov, ale mám presne ten problém, že mi tie staré veci vypadávajú, plus práca... Ale hádam to zvládneme. Ešte som zvedavá, kedy nám dajú prijímačky.
@timka123456 zvládneme. Ak by ste chceli, mohli by sme si nejako opakovať spoločne, čo poviete? A aj ja som zvedavá kedy bude dátum testov, dúfam, že až v júni.
@timka123456 zvládneme. Ak by ste chceli, mohli by sme si nejako opakovať spoločne, čo poviete? A aj ja som zvedavá kedy bude dátum testov, dúfam, že až v júni.
@jajaja Jasné, to by bolo super.😊 Môžete mi pokojne poslať kontakt do správy , možno sa dokonca stretneme priamo na prijímačkách.😁 To dúfam a verím v to aj ja ,že ti bude až v júni.😃
@timka123456 zdravím, áno, teraz budú prijímačky. Podala som si aj na TRUNI aj na UCM. 🙂 vy ?
@jajaja ahoj, taktiez som si podala aj aj, a uz mam test na truni za sebou.
@emily30 ahooj,aj ja som prijatá. 😊 To sú už 100% výsledky?
@timka123456 no predpokladám , že keď je tam napísané, že prijatá tak áno :D
a ty si bola aj na truni? ak ma príjmu aj na trunk tak neviem na ktorú ísť...
Ahoj damy aj mna prijali na ucm a mam vysoke skore aj na truni. Ja fcul neviem kam ist 🤷♀️🤷♀️ ale teda definitivne vysledky na truni este nie su.
Písala som tam, takže by už mali byť zverejnené konečné výsledky. 😁 Takže sme prijate !😂 Čítala som si recenzie a UCM mala lepšie hodnotenia než TRUNI, takže som si podala prihlášku len na UCM. Ale, sto ľudí, sto chutí. Každopádne, ak by ste šli na UCM, môžeme si všetky vymeniť kontakty.
Písala som tam, takže by už mali byť zverejnené konečné výsledky. 😁 Takže sme prijate !😂 Čítala som si recenzie a UCM mala lepšie hodnotenia než TRUNI, takže som si podala prihlášku len na UCM. Ale, sto ľudí, sto chutí. Každopádne, ak by ste šli na UCM, môžeme si všetky vymeniť kontakty.
@timka123456 myslis ucm su definitivne vysledky?
@timka123456 a prosim ta kde si nasla diskusie ohladom porovnania truni a ucm? Ja to neviem najst. Diky
@timka123456 myslis ucm su definitivne vysledky?
@vtacatko7 Áno ,myslím UCM. 😊
@timka123456 a prosim ta kde si nasla diskusie ohladom porovnania truni a ucm? Ja to neviem najst. Diky
@vtacatko7 Čítala som to niekde na Modrom koníku, ešte keď som si podávala prihlášky a zisťovala si informácie. Veľa ľudí chválilo TRUNI rovnako ako UCM, no zároveň sa našli aj takí, čo nadávali na jednu aj druhú školu. Každému vyhovuje niečo iné. Napríklad UCM získala prvé miesto v spokojnosti zamestnávateľov s absolventmi vysokých škôl. Mne osobne vyhovuje aj to, že majú online prednášky, keďže bývam dosť ďaleko
Ahoj damy aj mna prijali na ucm a mam vysoke skore aj na truni. Ja fcul neviem kam ist 🤷♀️🤷♀️ ale teda definitivne vysledky na truni este nie su.
@vtacatko7 ahoj, no tiez mam tuto dilemu! vyhoda su prednasky online na ucm..... ja som si nevyhladavala dake porovnanie....tu mi poradne vy :D
@vtacatko7 ahoj, no tiez mam tuto dilemu! vyhoda su prednasky online na ucm..... ja som si nevyhladavala dake porovnanie....tu mi poradne vy :D
@emily30 no ved ja neviem velmi najst porovnanie oboch studii z posledneho obdobia preto som sa tiez pytala… no moc som toho nenasla. Mne by vyhovovalo online, takze asi z toho vychadza ucm

@jajaja Dobrý deň,
Chcela som sa len spýtať či už Ti niekto odpísal či robil prijímačky na TRUNI v odbore psychológia a aké boli respektíve z akých úloh pozostával ten test. O prijímačkách viem, že to má byť veľmi podobné iq testu z každej kategórie 2 otázky. Vieš niake bližšie informácie o tom teste?
Ďakujem za odpoveď