icon

Prijímacie skúšky na psychológiu na TRUNI externe

jajaja
29. júl 2024

Zdravím,
je tu niekto kto robil prijímačky na TRUNI v odbore psychológia na Bc. stupni externého štúdia? Príp. ak sa niekto chystá v ak. roku 2025/26. Mala by som pár otázok.
Ďakujem. 🙂

vtacatko7
18. jún 2025
@emily30

@vtacatko7 idem hladat dake recenzie tu na konovi.

@emily30 ja uz som vsetko presla a moc som sa nedozvedela

emily30
18. jún 2025
@vtacatko7

@emily30 ja uz som vsetko presla a moc som sa nedozvedela

@vtacatko7 no, tiez som dake porovnanie nenasla....len sama si musim napisat/povedat pre a proti..na ucm je aj mgr externe, na truni je uz denne, ucm ma prednasky online to je velke plus a ostatne ako narocnost a profesori je asi rovnako, vraj na ucm toho chce strasne vela, ale aj na truni ze je kvalitna vyucba,,,no lenze vraj minuly rok na ucm pri zapise oznamili ze to online nebude a ze aj piatky musia chodit do školy, co bol sok pre vsetkych, neviem ako to dopadlo....tento rok hadam nechystaju take prekvapko a pocitam s tym ze to budę online.

timka123456
18. jún 2025
@emily30

@vtacatko7 no, tiez som dake porovnanie nenasla....len sama si musim napisat/povedat pre a proti..na ucm je aj mgr externe, na truni je uz denne, ucm ma prednasky online to je velke plus a ostatne ako narocnost a profesori je asi rovnako, vraj na ucm toho chce strasne vela, ale aj na truni ze je kvalitna vyucba,,,no lenze vraj minuly rok na ucm pri zapise oznamili ze to online nebude a ze aj piatky musia chodit do školy, co bol sok pre vsetkych, neviem ako to dopadlo....tento rok hadam nechystaju take prekvapko a pocitam s tym ze to budę online.

@emily30 Keď budem mať viac času, skúsim tie diskusie pohľadať a pošlem vám ich do správy, ak chcete.Online výučbu majú aj tento rok ,keď si otvoríš ich stránku a stiahneš si rozvrh hodín, pekne tam vidno, že výučba prebieha online.

bashawelle
18. jún 2025

akurat som pozerala vysledky, na UCM ma zobrali. este cakam na truni, ale tam zatial definitivne vysledky nevidim.

emily30
20. jún 2025
@bashawelle

akurat som pozerala vysledky, na UCM ma zobrali. este cakam na truni, ale tam zatial definitivne vysledky nevidim.

@bashawelle tak gratulujem , tiez cakam este na truni, dnes mala zasadat komisia.

emily30
20. jún 2025

Tak uz su vysledky aj z truni. Som prijata aj tam a teraz len pre ktoru sa rozhodnut.

bashawelle
20. jún 2025
@emily30

Tak uz su vysledky aj z truni. Som prijata aj tam a teraz len pre ktoru sa rozhodnut.

@emily30 blahoželám 😊 hladala som ako puk, ale nasla som konečne, kde sú výsledky 😃 vzali ma na obe, ja som mala veľmi príjemný dojem z tej truni, a teraz ale už fakt neviem, na ktorú ísť.

vtacatko7
21. jún 2025
@bashawelle

@emily30 blahoželám 😊 hladala som ako puk, ale nasla som konečne, kde sú výsledky 😃 vzali ma na obe, ja som mala veľmi príjemný dojem z tej truni, a teraz ale už fakt neviem, na ktorú ísť.

@bashawelle @emily30 tak kam ste sa rozhodli? Ja fakt neviem… zda sa mi ze na uvm je viac dni skoly ale zase kratsie a na tru i menej dni ale osobne a dlhise v dane dni

bashawelle
21. jún 2025
@vtacatko7

@bashawelle @emily30 tak kam ste sa rozhodli? Ja fakt neviem… zda sa mi ze na uvm je viac dni skoly ale zase kratsie a na tru i menej dni ale osobne a dlhise v dane dni

@vtacatko7 u mňa osobne je to celkový pocit z prostredia - ten bol veľmi pozitívny na truni, takže na 90% idem tam. Z rozvrhu na tento rok bolo aj tam veľa online, prezencne nie až toľko. Mam to tak či tak rovnako ďaleko, ja to veľmi chcem študovať, čiže aj to byť prezenčne vie byť výhoda, priama komunikácia je za mňa naj.

emily30
21. jún 2025
@vtacatko7

@vtacatko7 no mne viac vyhovuje online, ale ako pise bashawelle tak celkovy dojem mam lepsi z truni. … cim menej chodit osobne bude pre mna lepsie, ale zas aj prezencne ma svoje vyhody, tiez tuzim uz od strednej studovat psychologiu, ale teraz uz pri detoch to bude hard 😀 toto je cista dilema teraz ze kam, aby som bola spokojna …

emily30
21. jún 2025
@bashawelle

@vtacatko7 u mňa osobne je to celkový pocit z prostredia - ten bol veľmi pozitívny na truni, takže na 90% idem tam. Z rozvrhu na tento rok bolo aj tam veľa online, prezencne nie až toľko. Mam to tak či tak rovnako ďaleko, ja to veľmi chcem študovať, čiže aj to byť prezenčne vie byť výhoda, priama komunikácia je za mňa naj.

@bashawelle prosim ta rozvrh z truni maju na stranke? To co som tam nasla , tak neviem sa z toho vysomarit, je tam vyuka kombinovana, nevies co to znamena? Ze si vies zvolit ci online ci prezencne?

bashawelle
21. jún 2025
@emily30

@bashawelle prosim ta rozvrh z truni maju na stranke? To co som tam nasla , tak neviem sa z toho vysomarit, je tam vyuka kombinovana, nevies co to znamena? Ze si vies zvolit ci online ci prezencne?

@emily30 ahoj, raz sa mi podarilo stiahnuť rozvrh z truni a bolo tam dosť online. Ceste slovo, ze keď nájdem link, tak ho tu dám, lebo si neviem spomenúť, kde som to vtedy nasla. Viem ze tesne po tých prijimackach na truni som tam prehľadala všetko krížom krážom 😃 inak za mňa obe univerzity by si mohli svoje web stránky vylepšiť.

bashawelle
22. jún 2025

@timka123456 vďaka ❤️

emily30
23. jún 2025

@timka123456 dakujem, nasla som aj aktualny rozvrh LS 2025 truni, cez google, vychadza to ze polovica je omline a len soboty sa vyučuje od 8;00 do večera, fakt cely deň a ucm piatok poobede par hodin a soboty

bashawelle
23. jún 2025
@emily30

@timka123456 dakujem, nasla som aj aktualny rozvrh LS 2025 truni, cez google, vychadza to ze polovica je omline a len soboty sa vyučuje od 8;00 do večera, fakt cely deň a ucm piatok poobede par hodin a soboty

@emily30 zimný semester si náhodou nenašla? Už vôbec neviem nájsť tie veci, co sa mi podarilo v máji, ľutujem, že som si to nepostahovala.

emily30
24. jún 2025
@bashawelle

@emily30 zimný semester si náhodou nenašla? Už vôbec neviem nájsť tie veci, co sa mi podarilo v máji, ľutujem, že som si to nepostahovala.

@bashawelle ano nasla som , aj LS aj ZS. Cez google som zadala rozvrh hodin truni psychologia…som cez mobil takze sem asi neviem dat odkaz..

emily30
Autor odpoveď zmazal
emily30
24. jún 2025
@vtacatko7

@vtacatko7 uprednostnim ucm, aj zapis maju online aj vyucbu, mala by som to 1,5 hodinu autom, takze co najviac online potrebujem.

bashawelle
24. jún 2025
@emily30

@bashawelle ano nasla som , aj LS aj ZS. Cez google som zadala rozvrh hodin truni psychologia…som cez mobil takze sem asi neviem dat odkaz..

@emily30 zimný som aj tak nenašla, nevadí, ešte pohľadám. Vyberam truni, ja to mam tak ci tak 4 hodiny autom a tak 4,5 hod vlakom. Uz 1.7. Zápis, dávam dokopy veci akurát.

vtacatko7
24. jún 2025
@emily30

@vtacatko7 uprednostnim ucm, aj zapis maju online aj vyucbu, mala by som to 1,5 hodinu autom, takze co najviac online potrebujem.

@emily30 asi aj ja. A prosim vas vidite niekde nejake konkretne info o zapise? Na ucm pisu ze sa mame prihlasit pod kodom ktory bude doruceny. Vam uz prisiel? Mne nic sni z truni ani z ucm. Vam uz niekomu nieco prislo?

vtacatko7
24. jún 2025
@bashawelle

@emily30 zimný som aj tak nenašla, nevadí, ešte pohľadám. Vyberam truni, ja to mam tak ci tak 4 hodiny autom a tak 4,5 hod vlakom. Uz 1.7. Zápis, dávam dokopy veci akurát.

@bashawelle a nasla si konkretnejsie info o zapise na truni? Vdaka

bashawelle
24. jún 2025
@vtacatko7

@bashawelle a nasla si konkretnejsie info o zapise na truni? Vdaka

@vtacatko7 prišiel mi zatiaľ mail, bude 1.7.o 11.00. Plus doklady, čo treba priniesť a poplatok 5 eur. Papierová verzia by mala byť v poste, počítam, ze zajtra príde.

timka123456
25. jún 2025
@vtacatko7

@emily30 asi aj ja. A prosim vas vidite niekde nejake konkretne info o zapise? Na ucm pisu ze sa mame prihlasit pod kodom ktory bude doruceny. Vam uz prisiel? Mne nic sni z truni ani z ucm. Vam uz niekomu nieco prislo?

@vtacatko7 Písala som na UCM a odpísali mi, že nám ešte prídu presné inštrukcie k zápisu

emily30
25. jún 2025
@vtacatko7

@vtacatko7 z truni mi dnes prislo rozhodnutie, z ucm este nic. Na stranke ucm su info k elektronickemu zapisu. Do 30.6 to treba urobit, prihl.udaje budu v rozhodnuti.Tak pozeram schranku od vcera, dufam ze zajtra to tam bude. Inak ak ides na ucm externe napis mi sukr.spravu, bola by som rada keby sa dame dokopy 😀 pomozeme, poradime, potiahneme sa 😉

emily30
25. jún 2025
@timka123456

@vtacatko7 Písala som na UCM a odpísali mi, že nám ešte prídu presné inštrukcie k zápisu

@timka123456 ides na ucm externe? Ak ano napis mi sukr.spravu.diky

emily30
25. jún 2025
@bashawelle

emily30
25. jún 2025
@bashawelle

@bashawelle skus na tom linku vyssie pohladat, ked das krok spat ci ti da navyber ZSci LS

bashawelle
25. jún 2025
@emily30

@bashawelle skus na tom linku vyssie pohladat, ked das krok spat ci ti da navyber ZSci LS

@emily30 ďakujem ❤️

anonym_bd2b8e
5. aug 2025
@timka123456

@emily30 Keď budem mať viac času, skúsim tie diskusie pohľadať a pošlem vám ich do správy, ak chcete.Online výučbu majú aj tento rok ,keď si otvoríš ich stránku a stiahneš si rozvrh hodín, pekne tam vidno, že výučba prebieha online.

@timka123456 rozvrh na novy skolsky rok este nie je, neviem, kde si videla, ze online bude aj od septembra.