Primárna pedagogika Prešov - rozširujúce štúdium
Ahojte,prijali ma na rozširujúce štúdium primárnej pedagogiky do Po,chcem sa opýtať,ako je to s hudobnou výchovou ? Nakoľko nehrám na žiaden nástroj iba na nervy 🤫😂,ze to rok sa nerobili prijímacie skúšky,tak som zvedavá hlavne na hudobnú výchovu. Spievam a tancujem,len noty neviem,poprípade či je to zvládnuteľná škola.Ďakujem 🙂
@nikatrik ahoj môžem sa opýtať či si išla študovať tento odbor ? Ja si robím teraz DPŠ a rozmýšľam na rozširujúcim v Prešove primárnu pedagogiku. Ale trošku sa bojím náročnosti keďže mám 3 malé deti či to zvládnem. DPŠ bolo zatiaľ v pohode. Mám teraz štátnice v letnom. Preto rozmýšľam nad pokračovani....
@vera55555 ahoj aj ja som bola A som to skončila… 🫣 velmi velmi narocne v tom Presove… porobila som si vsetky zapocty, seminarky a ku skuskam som uz neisla toto mi dalo zabrat neskitocne vela casu… uz mam vsak prihlasku na inej skole kludne mi napis ak mas otazky
@original_d ahoj, prosím ťa a na akej škole máš prihlášku ? Lebo ja som rozmýšľala na PO. Ja som zas na inej škole to vzdala.
Vďaka
@jancullik353 pisem ti
@jancullik353 a môžem sa opýtať kde si to vzdala na ktorej škole to bolo?