icon

Primárna pedagogika - rozširujúce štúdium v BA

hana0606
8. sep 2018

Ahojte zienky. O dva tyzdne zacinam rozsirujuce studium primarnej pedagogiky v BA. Najde sa tu niekto, kto sa na to tiez dal?

trimi
29. okt 2018

@hana0606 ahoj ano ja, asi sme spolu aj v triede 🙂

hana0606
autor
29. okt 2018

@trimi ahoj. Mozno...pisala si uz niektoru seminarku? Hm, kniha k prim.ped. by uz mohla byt...cas sa pomalicky krati...ahoj

trimi
1. nov 2018

@hana0606 pisala som pripravu na vyucovanie. To je vsetko... Ja sa nenahanam, ked nejde o zivot nejde predsa o nic 😀😀😀. Kniha by mohla byt, ale stale to vyzera v nedohladne 🙂

mima1975
17. feb 2020

@hana0606 ahoj, tak ako sa študuje? Ide to? Hľadám informácie o štúdiu. Môžem sa spýtať? Ako to zvládaš? 🙂 koľko krát to je v semestri? Počula som, že 2 x v semestri, teda pol rok

hana0606
autor
23. feb 2020

@mima1975 ahoj. Da sa to zvladnut, ale je toho dost. Hlavne druhy rocnik..aj zaverecnu pracu pisat, aj sa ucit na skusky. Do toho robota, rodina...uz nech je po..

eminkaa113
13. máj 2020

Ahojte. Rozmyslam nad rozsirujucim studiom primarnej pedagogiky v BA. Mohli by ste mi, prosim,napisat kolkokrat za semester sa stretavate, kolko skusok je v semestri,kolko prac pisete a aki su ucitelia? Da sa to v pohode zvladnut? Dakujem za informacie.

wewe171
5. jan 2022

@hana0606 Ahojte. Pripnem sa ..tiež nad primárnou pg. rozmýšľam 😁 ako to všetko prebieha? Ďakujem za info

tortelinka
6. apr 2022

@wewe171 ja som v prvom ročníku v ba

wewe171
6. apr 2022

@tortelinka písala som vám správu ešte dávnejšie,ale nedostal som odpoveď 😉

tortelinka
6. apr 2022

@wewe171 nevidím správu, napíš mi

sasyk
10. apr 2022

Ahojte, hlasite sa niektorá tento rok do BA? Ja som včera poslala prihlášku.

lilope
23. aug 2022

@jarka212 áno, predškolská a elementárna je zvlášť, potom je zvlášť kombinácia predmetov, už je mi to jasné. Myslela som si, že Bc. je 1. stupeň ZŠ a 2. stupeň je kombinácia, pretože mi to logicky príde ako nadväzujúce, ale už si ma vyviedla z omylu. Vďaka 😉

dzana68
17. júl 2025
@tortelinka

@wewe171 ja som v prvom ročníku v ba

@tortelinka Dobrý deň, mozem sa spýtať, ukončila ste štúdium? Tiez chcem zacat študovať , ale vobec neviem co ma caka, tak by som bola rada, ak by ste mi niake info poskytla. Vopred Dakujem

tortelinka
18. júl 2025
@dzana68

@tortelinka Dobrý deň, mozem sa spýtať, ukončila ste štúdium? Tiez chcem zacat študovať , ale vobec neviem co ma caka, tak by som bola rada, ak by ste mi niake info poskytla. Vopred Dakujem

@dzana68 áno, čo by ťa zaujímalo?

dzana68
21. sep 2025
@tortelinka

@dzana68 áno, čo by ťa zaujímalo?

@tortelinka zabudla som uz odpisat. Chcela som vediet ako si to zvladla? Ci je to narocne? Uz mas ukončené 2 roky? A kde si to chodila?

tortelinka
21. sep 2025
@dzana68

@tortelinka zabudla som uz odpisat. Chcela som vediet ako si to zvladla? Ci je to narocne? Uz mas ukončené 2 roky? A kde si to chodila?

@dzana68 áno už dva roky po... tak zvládla som, náročné to je popri všetkom ale keď sa človek zahryzne,ide to,do ba