icon

Príprava na prijímačky na logopédiu

julia_kasalova
4. aug 2025

Ahojte, chcela by som ísť študovať logopédiu na komenského, tento rok maturujem som na pedagogickej skole učitelstvo v mš a vychovavatelstvo, na co sa mam pripravit na prijimacky, je to tazke? su nejake kurzy na pripravu? Ďakujem za odpovede

sajmonka_1216
4. aug 2025

Určite budú nejaké podklady, možno od študentov, ktorí sa tiež na tieto skúšky pripravovali.. ale určite je to dosť ťažké, už len sa tam dostať, nakoľko berú veľmi málo študentov.
Tiež som na strednej študovala učiteľstvo pre Mš a vych. a mala som spolužiačku veľmi šikovnú, samé 1, pripravovala sa celý rok a bohužiaľ, nevzali ju..
Spomínala, že dostali v teste otázky aj z biológie a chémie a dosť to bolo ťažké.

anonym_d60d4d
4. aug 2025
@sajmonka_1216

Určite budú nejaké podklady, možno od študentov, ktorí sa tiež na tieto skúšky pripravovali.. ale určite je to dosť ťažké, už len sa tam dostať, nakoľko berú veľmi málo študentov.
Tiež som na strednej študovala učiteľstvo pre Mš a vych. a mala som spolužiačku veľmi šikovnú, samé 1, pripravovala sa celý rok a bohužiaľ, nevzali ju..
Spomínala, že dostali v teste otázky aj z biológie a chémie a dosť to bolo ťažké.

@sajmonka_1216 strasne.... A potom, preco je tak malo logopedov. Cakacky 6 mesiacov..