icon

Príprava na psychotesty pre vstup k vojakom

1. sep 2025

Zdravim Vas

Ma niekto skusnosť s pripravou na psychotesty k vojakom ?

Velmi rada by som ziskala kontakt na niekoho kto mi poradi.

Viem ze ludia, ktory spravili psychotesty mali niekoho kto ich pripravil na psychotesty k vojakom.

Tych psychotestov na nete je velmi vela, ak by tu bola nejaka osobka- psychologicka ktora pracuje v statnej sfere u vojakov.

Budem rada ak mi da koment alebo niekto kto ma to uspesne za sebou a je ochotny sa o to podelit.

Verim ze dobry ludia su, len ich treba hladat ako ihlu v kope sena 💕

Ďakujem.

Prajem pekny den.

anonym_ccd2e0
1. sep 2025

A aký to má zmysel?? Ak na to nemáš...tak tam nelez.Môžeš sa pripraviť na fyzické testy.Prečo na psychotesty?

anonym_10eca1
1. sep 2025

Tie testy ti nepomozu mas potom aj pohovor (ak to nezmenili) a tam sa ukaze pravda, ci nato psychicky mas alebo nie.

curlie
1. sep 2025

Určite ti nikto normálny neporadí, jednoducho sa na to ani nedá umelo pripraviť. Sú tam atribúty, ktoré treba spĺňať a vo svojom záujme sa ich nesnaž umelo obísť 😉

anonym_f25205
1. sep 2025

Psychotesty neoblbneš. Zlepši to, čo sa dá. Fyzickú pripravenosť a určite písomný prejav.

adulka07
2. sep 2025

Syn bol na psychotesty k vojsku pred nástupom na Vysokú školu do Liptovského Mikuláša a zvládol to bez prípravy...nie sú na take ťažké ako napríklad k polícii

anonym_3d3b7c
5. sep 2025

@anonym_autor vies to nieje len o to , ze niekoho pripravovali na psychotesty , kef raz na to nemas nepripravia ta ani 10 psychologovia
Poznam chalana co to skusal 3x, testy, zaplateni psychologovia a nespravil ich aj tak