icon

Programy osobného rozvoja - 80% preplatenie jazykového kurzu

ruzovad
20. jún 2023

Ahojte, neviem ci vam vyskočila táto reklama na fb alebo inde, programy osobneho rozvoja.com, objednali ste si niektorá ten kurz? Nie je to podvod?

simona20201309
20. jún 2023

@ruzovad podvod by som to nenazvala, skôr odrb. Je to aj s tou úžasnou zľavou šialene drahe a presne ten ich štýl reklamy ,,LEN ROCNIKY 19..-19.." jw to, čo oblbne kopu ľudí a rýchlo sa nechajú zlákať.
Ja som sa tiez skoro nechala oblbnut, ale muž má z toho prebral .
Ide len o výučbu cez internet. V dnešnej dobe máš milión možnosti a zadarmo.

benit
21. jún 2023

Mne volali. Za 80e ti poslu kody a mozes sa doma prihlasit a ucit sama. Ma to 3 urovne.

nikiki29
21. jún 2023

Toto je téma o tom kurze https://www.modrykonik.sk/forum/uz-je-dospely/polyglot-jazykovy-kurz-3/?page=3&scrollto=first prečítaj si posledné 2 stránky komentárov a urobíš si obraz. Tiež som zisťovala, no som strašne rada, že som nakoniec nevyhodila 80€ na tamto…

mia_von_prag
21. jún 2023

Ja som čítala, že to je podvod. Su tam nejake nevyhodne podmienky, vela si platíš sama. A jedna sa sťažovala, ze zaplatila a nič dalej jej neprišlo

ruzovad
autor
21. jún 2023

@nikiki29 dakujem za tenti link na temu. Dala sim si to poslat. Tak to neprevezmem. Pacilo sa mi ze je to take flexibilné...ale ako som si to previtala tak....este raz diky..uz by som bola lahsia o 87 e

julkahudakova
21. máj 2025

Ako ste postupovali keď ste si to objednali? Neprebrali ste následne balík alebo ste im napísali, že nechcete aby vám to doručili? Až po telefonáte som si prečítala recenzie na túto spoločnosť a nechcem zbytočne vyhodiť za to peniaze keď to za to nestojí.

ruzovad
autor
22. máj 2025
@julkahudakova

Ako ste postupovali keď ste si to objednali? Neprebrali ste následne balík alebo ste im napísali, že nechcete aby vám to doručili? Až po telefonáte som si prečítala recenzie na túto spoločnosť a nechcem zbytočne vyhodiť za to peniaze keď to za to nestojí.

@julkahudakova neprebrala som balík. Ja som im aj chcela zavolať že som si to rozmyslela ale nedalo sa na to číslo z ktorého volali dovolať..

zagiel
5. jún 2025

Zdravím, bavíte sa tu náhodou o tomto? Aj mne to vyskakuje neustále...

nikiki29
5. jún 2025
@zagiel

Zdravím, bavíte sa tu náhodou o tomto? Aj mne to vyskakuje neustále...

@zagiel áno to bude ono

zagiel
5. jún 2025
@nikiki29

@zagiel áno to bude ono

@nikiki29 a čo to teda obnáša? Ponúkajú nejaké predražené kurzy? Príspevok na linku vyššie bol odstránený...

nikiki29
5. jún 2025
@zagiel

@nikiki29 a čo to teda obnáša? Ponúkajú nejaké predražené kurzy? Príspevok na linku vyššie bol odstránený...

@zagiel kurz je akože za zvýhodnenú cenu, keď oslovili mňa (ale už to bude nejaké 2 roky dozadu) to bolo asi 80€ za prvý jazyk a potom po 25€ za každý ďalší jazyk, je to online výučba plná chýb, preklepov, ale aj nezrovnalostí v preklade… ponúkali mi “certifikát”, ale jeho hodnota je asi taká ako keď si ho sama vytvorím v PC. Známa aplikácia D…….. je na tom s výučbou lepšie a ešte aj zadarmo. Okrem toho, že kvalita týchto akože kurzov je podpriemerná, jednanie firmy bolo dosť nátlakové, až otravné, ale keď som chcela nejakú ukážku z kurzu, to už nie… asi tušia, že keby ukážu pár náhľadov, nikto im to nekúpi 🤦🏻‍♀️

zagiel
5. jún 2025
@nikiki29

@zagiel kurz je akože za zvýhodnenú cenu, keď oslovili mňa (ale už to bude nejaké 2 roky dozadu) to bolo asi 80€ za prvý jazyk a potom po 25€ za každý ďalší jazyk, je to online výučba plná chýb, preklepov, ale aj nezrovnalostí v preklade… ponúkali mi “certifikát”, ale jeho hodnota je asi taká ako keď si ho sama vytvorím v PC. Známa aplikácia D…….. je na tom s výučbou lepšie a ešte aj zadarmo. Okrem toho, že kvalita týchto akože kurzov je podpriemerná, jednanie firmy bolo dosť nátlakové, až otravné, ale keď som chcela nejakú ukážku z kurzu, to už nie… asi tušia, že keby ukážu pár náhľadov, nikto im to nekúpi 🤦🏻‍♀️

@nikiki29 OK ďakujem za ujasnenie