icon

Riešenie problémov s elektronickou prihláškou na VŠ Ružomberok

katka24000
18. feb 2025

Dobrý deň, chcem vypísať prihlášku do Ružomberka na pedagogickú fakultu a potrebujem tam vypísať známky z vysvedčenia. Lenže na mojom vysvedčení pri väčšine predmetov z ročníka 1 až 2 mám namiesto známky napísané "absolvovala" a v elektronickej podobe nemám možnosť napísať ale len vybrať buď prázdne miesto alebo známku. Len ak to nechám prázdne je tam potom veľmi málo známok a malom predmetov. Není možnosť tam teda uviesť známku z prvého polroka ? Nemali ste niekto podobný problém ? Ďakujem vopred za hocijakú reakciu.

lienka175
18. feb 2025

a ako je možné, že v prvom polroku si mala známku a v druhom "absolvovala"? ja tomu akosi nerozumiem, ako to myslíš

katka24000
autor
18. feb 2025

@lienka175 Bolo to počas ešte covidu🙂 akurát som v prvom ročníku bola ročník kedy prvý polrok sa ešte normálne učilo a dostali sme normálne známky ako "výborný a podobne " a potom sme boli online a za väčšinu predmetov sme dostali na vysvedčení "absolvoval/a" ako koncoročné hodnotenie. Nerozumela som tiež tomu prečo to tak bolo no bohužiaľ to tak mám na vysvedčení🙂.

zapalkazapalkova
18. feb 2025

@katka24000 skus zavolat na studijne oddelenie VS, aby ti poradili

veronikahuli
19. feb 2025

@katka24000 ja som posielala minulý týždeň, a píše že je to nepovinné, tak som to nevypisovala