Rozširujúce štúdium matematika/fyzika v Prešove
Ahojte, je tu niekto kto študuje alebo študoval matematiku alebo fyziku v Prešove? Zaujíma ma náročnosť, ako skúšky prebiehali a prijímačky. Kľudne i súkromnou správou. Ďakujem🙂
Ahojte, hlási sa niekto na rozširujúce štúdium matiky do BB z okolia BA?
Ahoj Lenka, ja som volala minulý týždeň, prihlásených je dosť záujemcov, ale nevedeli mi povedať, či budú prednášky online.
@misana84 ja to zatiaľ beriem pozitívne,len mám obrovský problém s cestovaním , vôbec mi nesedia spoje atď .. čo sa týka učiva tak myslím že stres príde s prvými prednáškami a zistením že ničomu nerozumiem 😄 ja musím ísť z domu už o 4, čiže budem tam vždy driemat a vyzerať ako po flame
Dobry den, neviete mi poradiť niekoho, kto doucuje matematiku? Som v prvom rocniku externe na pedagogickej v Presove, ale zislo by sa mi zopar hodin. Zo skoly som dlho a nepamatam si uz vela....
Ahojte, môžem sa spýtať, ako vám ide štúdium matematiky v BB??? Už dlho zvažujem rozširujúce štúdium matematiky, ale mám predtým veľký rešpekt. Je to náročne?
Ďakujem veľmi pekne za každé info.
@simoness zacali ste tu matematiku v BB? Mozete mi napisat, ako to ide, i do SS kludne 🙂
Aj ja by som poprosila info o BB ak by nejake bolo .
V septembri nastupujem na Fyziku do PO, ide niekto?
@janulkabab No, ja tam chodím, takže zrejme sme spolužiačky. 😀 Masaker je to pre mňa.
Ahojte, prosim Vas, studuje niekto fyziku v BB? ak ano, je pravda, ze zaverecne skusky uz nie su len diplomovka?
Dobrý deň. Ja plánujem nastúpiť na rozširujúce štúdium MAT teraz od septembra. Prosím Vás.. tie z Vás, ktoré tam chodíte, ako to hodnotíte? Náročnosť, učitelia? Prerátajú s Vami aj nejaké príklady či všetko Vy počítate doma po večeroch? Ďakujem.

@cka Áno, otvára sa v KE, ale prihlášky sa dávali do 15.7. Prešov toto štúdium neponúka.