Rozširujúce štúdium matematiky - Banská Bystrica, Bratislava
Ahojte, je tu niekto z okolia Prešova, čo sa chystá študovať rozširujúce štúdium matematiky do BB alebo BA? Ja som si dala prihlášky, ale stále som sa nerozhodla, kde pôjdem...
Prípadne, keď má niekto nejaké skúsenosti s týmto štúdium, prosím info...
@januarovalenka ahoj... Ja idem do BB, akurát zajtra prvá prednáška...
@januarovalenka ahoj... Ja idem do BB, akurát zajtra prvá prednáška...
@kamilavalentova ahoj, ja som sa nakoniec rozhodla pre BA... Škoda, ešte jedna pani sa mi ozvala cez mail, keby som vedela, že budem mať "partiu" z okolia, možno by som sa rozhodla inak.
@januarovalenka Z rodiny bola jedna v BB a s ich pristupom, ze kazdy mesiac menili podmienky a pravidla, sa vzalo pol rocnika a isli studovat do Ostravy. Ukoncili vsetci,bez navysenia penazi a pridavania novych a movych predmetov len tak kazdeho pol roka, skoncili dokonca o rok skor /lebo BB si posuvali terminy aj v tomto/, skusky zadavali ludia a nie povysenecke kusy,ktore nechali prepadnut aj pri vyplneni takmer celeho testu. O BA neviem povedat.
@uriva Ďakujem za info 😉
@kamilavalentova ahoj, ja som sa nakoniec rozhodla pre BA... Škoda, ešte jedna pani sa mi ozvala cez mail, keby som vedela, že budem mať "partiu" z okolia, možno by som sa rozhodla inak.
@januarovalenka to je škoda, ja som z LE... Ja len dufam, že nájdem z okolia ešte niekoho 🙂 prajem veľa úspechov 😉
@januarovalenka Z rodiny bola jedna v BB a s ich pristupom, ze kazdy mesiac menili podmienky a pravidla, sa vzalo pol rocnika a isli studovat do Ostravy. Ukoncili vsetci,bez navysenia penazi a pridavania novych a movych predmetov len tak kazdeho pol roka, skoncili dokonca o rok skor /lebo BB si posuvali terminy aj v tomto/, skusky zadavali ludia a nie povysenecke kusy,ktore nechali prepadnut aj pri vyplneni takmer celeho testu. O BA neviem povedat.
@uriva vyvediem ta z omylu. vsetci neukoncili.