Rozširujúce štúdium matematiky v Banskej Bystrici
Zdravim ma niekto skusenost s rozširujúcim štúdiom matematiky v BB v poslednej dobe - ci je online vyučovanie vo väčšej miere alebo nie, pocas pracovných dni býva casto prezenčne vyučovanie a celkovo dojem z toho studia (praktickosť pre výkon povolania) dakujem za odpovede 😊
Kamaratka tam chodi a vcelku si pochvaluje ... len vraj uroven studentov na rozsirujucom je hrozna, casto sa vraj za nich hanbi. To potom nuti aj skusajucich velmi znizovat latku. A vraj sa uci skoro vylucne nazivo.
Aj ja zvažujem prihlášku na matematiku. Bojím sa však, či to zvládnem. Tiež som na tom nie najlepšie, posledne som videla matematiku na strednej pred 10 rokmi. 😀
Aj ja zvažujem prihlášku na matematiku. Bojím sa však, či to zvládnem. Tiež som na tom nie najlepšie, posledne som videla matematiku na strednej pred 10 rokmi. 😀
@dianaomastova rozširujúce štúdium matematiky má po novom hradiť ministerstvo školstva
@dianaomastova rozširujúce štúdium matematiky má po novom hradiť ministerstvo školstva
@bounties áno to viem, ale myslím náročnosť učiva či zvládnem, keď som mala naposledy matematiku na strednej škole pred 10 rokmi. Či mám riešiť nejaké doučovanie, alebo tam všetko postupne s nami prejdú a zopakujú, vysvetlia. Toto by ma zaujímalo.
@bounties áno to viem, ale myslím náročnosť učiva či zvládnem, keď som mala naposledy matematiku na strednej škole pred 10 rokmi. Či mám riešiť nejaké doučovanie, alebo tam všetko postupne s nami prejdú a zopakujú, vysvetlia. Toto by ma zaujímalo.
@dianaomastova vyhľadaj si na nete hlavne analýzu,derivacie,integrály,vektorove priestory,lineárne zobrazenia,lineárny operátor,algebraicke štruktúry - tieto veci mne osobne robili trošku problém. Najlepšie cez matykar alebo isibalo. Podľa toho posúdis,či ti treba doučovanie alebo si vystačis s YouTube. Ja som nakoniec doučovanie neriešila
@dianaomastova vyhľadaj si na nete hlavne analýzu,derivacie,integrály,vektorove priestory,lineárne zobrazenia,lineárny operátor,algebraicke štruktúry - tieto veci mne osobne robili trošku problém. Najlepšie cez matykar alebo isibalo. Podľa toho posúdis,či ti treba doučovanie alebo si vystačis s YouTube. Ja som nakoniec doučovanie neriešila
@bounties ďakujem. Ty tam študuješ? Vieme sa nejako skontaktovať bližšie? 🙂
@dianaomastova ahoj 🙂 prosim ťa, podala si si nakoniec prihlášku na RŠ?
@dianaomastova ahoj 🙂 prosim ťa, podala si si nakoniec prihlášku na RŠ?
@lulka321 áno podala, čakám na nejakú odpoveď a informácie.
@lulka321 áno podala, čakám na nejakú odpoveď a informácie.
@dianaomastova to aj ja. Akurát som pozerala na ich stránku, že termíny prihlášok posunuli až na 16.9. ale niekde som čítala, že sme mali začať 13.9
@dianaomastova Prepokladá sa úroveň gymnázia, na žiadne opakovanie nie je čas, aj bez toho je dĺžka rozširujúceho štúdia krátka na to, aby nahradilo 5 rokov štandartného denného štúdia.
@dianaomastova to aj ja. Akurát som pozerala na ich stránku, že termíny prihlášok posunuli až na 16.9. ale niekde som čítala, že sme mali začať 13.9
@lulka321 napisala by si mi na fb ? Meno Diana Omastová. Nejako by sme sa spojili.
Ahojte chystá sa niekto na RŠM do BB 20.9.2025 z okolia - LC,RS? 🙂