Rozširujúce štúdium matematiky
Mam veľkú dilemu ...potrebujem pomôcť.....neviem či ísť študovať rozširujúce štúdium matematiky do Nitry alebo Banská Bystrica....prosím poraďte mi ak má niekto skúsenosti ...každá informácia pomôže ďakujem
@zuzkabotka17 napisem ti spravu🙂
Ahojte, nastupujete pls niektorá do Ostravy tento rok? Respektíve prihlásila sa niektorá?
@koriblik vraj je uz obsadeny pocet miest🙈chcela som
@zuzanamisinko ano je, ja som to ešte stihla. Ale treba sledovať, lebo do 5/2025 treba poslať doklady a platbu. Ak nepríde, tak vyradia záujemcu a môže sa prihlásiť niekto iný... mi to nahodou napadlo ze idem sa prihlásiť a už len 5 miest bolo ...
@koriblik ja som to pozerala v januari niekedy a nebolo tam ze obmedzeny pocet miest tak som sa spoliehala na to ze mam cas ..
@koriblik tak snad to niekto nezaplati🤭myslis ze mam poslat prihlasku alebo az ked bude na stranke ze maju volne miesto?
@zuzanamisinko nebol, viem. Ale bolo písané že prihlasovanie sa spustí v marci, tak som že sa idem pozrieť a bolo už len 5 miest, tak som to poslala, že nejdem čakať a dobre ze som poslala
@zuzanamisinko ja by som poslala, ak ide poslat.
Ináč, aj v Trnave idú teraz otvárať matematika/informatika, v nadväznosti na nové kurikulum, a z toho ak som správne pochopila, len pre ZŠ.
@koriblik aha nejde to...tak uvidim budem sledovat stranku...a mozno skusim tu trnavu...
@zuzanamisinko nejde už podať prihlášku teraz do Ostravy. Skúšala som. Veru aj mne povedali že sa mám skúsiť spýtať na konci mája či nevyradili niekoho? K tej Trnave som nenašla žiadne info
Neviem nájsť ten článok o tej Trnave
@zuzkabotka17 toto je ten článok, ale neviem nakoľko je to pravdivé...
https://www.trnava-live.sk/2025/03/04/clovek-a-...
@koriblik no ja som skôr z toho článku pochopila že to bude magisterské štúdium. Nie také rozširujúce, teda rozšírenie o jeden predmet
Ahojte,chcela by som sa opýtať či je tu nejaký absolvent RŠ matematika pre ZŠ v Nitre? Tento rok by som si tam chcela dať prihlášku a zaujíma má aká je náročnosť a celkový priebeh tohto štúdia? 😊 ďakujem
Ahojte,chcela by som sa opýtať či je tu nejaký absolvent RŠ matematika pre ZŠ v Nitre? Tento rok by som si tam chcela dať prihlášku a zaujíma má aká je náročnosť a celkový priebeh tohto štúdia? 😊 ďakujem
@valery1203 ahoj na RŠ matematika v Nitre sa to nerozdeluje na matematiku pre ZŠ a SŠ je to spolu. Náročnosť neviem. Viem iba že sa chodí každý piatok od rána pocas semestra. Ak by sa ti niekto z tadial ozval daj vedieť. Ja som tiež rozmýšľala nad Nitrou. Lebo Ostrava má už na ďalší školský rok plný stav na matematiku
@valery1203 ahoj na RŠ matematika v Nitre sa to nerozdeluje na matematiku pre ZŠ a SŠ je to spolu. Náročnosť neviem. Viem iba že sa chodí každý piatok od rána pocas semestra. Ak by sa ti niekto z tadial ozval daj vedieť. Ja som tiež rozmýšľala nad Nitrou. Lebo Ostrava má už na ďalší školský rok plný stav na matematiku
@zuzkabotka17 Ostrava ma plno, ale do konca mája trebalo uhradiť, takže ak niekto neuhradí a neposlesoklady, tak sa uvoľní miesto, treba ešte sledovat
@zuzkabotka17 pokiaľ viem, tak sa to rozdeľuje, písala som s garantkou
Ja som si tiež poslala do Nitry.
@zuzkabotka17 a vy ste si podali?
@zuzkabotka17 a vy ste si podali?
@zuzita1022 zatiaľ ešte nie. Som viac naklonená tej Ostrave. Ale to až ďalší školský rok. Tento rok už nezoberú ďalších ani náhradných študentov. Písala som si s tou pani
@zuzita1022 zatiaľ ešte nie. Som viac naklonená tej Ostrave. Ale to až ďalší školský rok. Tento rok už nezoberú ďalších ani náhradných študentov. Písala som si s tou pani
@zuzkabotka17 ja to tiež vidím na ostravu ..prihlásim sa na rok
A ohľadom Olomouca nemáte niekto nejaké bližšie info? Viem, že prijímajú aj zo Slovenska
A ohľadom Olomouca nemáte niekto nejaké bližšie info? Viem, že prijímajú aj zo Slovenska
@valery1203 matykar z YouTube tam tuším študoval tiež
A čo sa týka Ostravy tam sa matematika študuje na prírodovedeckej alebo pedagogickej fakulte? Kde to tam funguje ako ste písali vyššie? A robia sa tam aj prijímačky? Lebo pokial viem a mám správne info tak vraj áno a čo som pozerala, tak všetko prezenčné štúdium
A čo sa týka Ostravy tam sa matematika študuje na prírodovedeckej alebo pedagogickej fakulte? Kde to tam funguje ako ste písali vyššie? A robia sa tam aj prijímačky? Lebo pokial viem a mám správne info tak vraj áno a čo som pozerala, tak všetko prezenčné štúdium
@valery1203 ba prírodovedecká fakulte. Prijimacky na rozširujúce sa nerobia, aspoň som nic nerobila a co som písala aj tu s dievčatami, tak prezenčné boli asi 4 x , ináč online
@valery1203 v Ostrave sa prijimacky nerobia,je to prirodovedecka fakulta.
Prosím Vás nemáte niekto skúsenosti ako je to v BA? Chcela by som sa prihlásiť
Prosím Vás nemáte niekto skúsenosti ako je to v BA? Chcela by som sa prihlásiť
@25evita ja čo som zisťovala tak BA majú prednášky aj piatky aj soboty a veľa informácii majú zverejnené na stránke priamo, rozmýšľala som nad BA ale je to pre mna dosť ďaleko a ešte aj casovo náročnejšie keďže majú prednášky aj piatky aj soboty, myslím,že na stránke majú aj rozvrh

@zuzanamisinko
Ahoj Ja som bola 7 rokov na materskej 🙂 A maturovala som pred 21 rokmi 🙂)) Este lepsi pripad. Ja som pisala aj do tej Ostravy, ale na tento rok uz maju kurz obsadeny. A ty si z kadial?