icon

Rozširujúce štúdium matematiky

marika12351
3. sep 2022

Mam veľkú dilemu ...potrebujem pomôcť.....neviem či ísť študovať rozširujúce štúdium matematiky do Nitry alebo Banská Bystrica....prosím poraďte mi ak má niekto skúsenosti ...každá informácia pomôže ďakujem

zuzkabotka17
3. apr 2025

@zuzanamisinko
Ahoj Ja som bola 7 rokov na materskej 🙂 A maturovala som pred 21 rokmi 🙂)) Este lepsi pripad. Ja som pisala aj do tej Ostravy, ale na tento rok uz maju kurz obsadeny. A ty si z kadial?

zuzanamisinko
3. apr 2025

@zuzkabotka17 napisem ti spravu🙂

koriblik
3. apr 2025

Ahojte, nastupujete pls niektorá do Ostravy tento rok? Respektíve prihlásila sa niektorá?

zuzanamisinko
3. apr 2025

@koriblik vraj je uz obsadeny pocet miest🙈chcela som

koriblik
3. apr 2025

@zuzanamisinko ano je, ja som to ešte stihla. Ale treba sledovať, lebo do 5/2025 treba poslať doklady a platbu. Ak nepríde, tak vyradia záujemcu a môže sa prihlásiť niekto iný... mi to nahodou napadlo ze idem sa prihlásiť a už len 5 miest bolo ...

zuzanamisinko
3. apr 2025

@koriblik ja som to pozerala v januari niekedy a nebolo tam ze obmedzeny pocet miest tak som sa spoliehala na to ze mam cas ..

zuzanamisinko
3. apr 2025

@koriblik tak snad to niekto nezaplati🤭myslis ze mam poslat prihlasku alebo az ked bude na stranke ze maju volne miesto?

koriblik
3. apr 2025

@zuzanamisinko nebol, viem. Ale bolo písané že prihlasovanie sa spustí v marci, tak som že sa idem pozrieť a bolo už len 5 miest, tak som to poslala, že nejdem čakať a dobre ze som poslala

koriblik
3. apr 2025

@zuzanamisinko ja by som poslala, ak ide poslat.
Ináč, aj v Trnave idú teraz otvárať matematika/informatika, v nadväznosti na nové kurikulum, a z toho ak som správne pochopila, len pre ZŠ.

zuzanamisinko
3. apr 2025

@koriblik aha nejde to...tak uvidim budem sledovat stranku...a mozno skusim tu trnavu...

zuzkabotka17
3. apr 2025

@zuzanamisinko nejde už podať prihlášku teraz do Ostravy. Skúšala som. Veru aj mne povedali že sa mám skúsiť spýtať na konci mája či nevyradili niekoho? K tej Trnave som nenašla žiadne info

koriblik
3. apr 2025

Neviem nájsť ten článok o tej Trnave

koriblik
Autor odpoveď zmazal
koriblik
3. apr 2025

@zuzkabotka17 toto je ten článok, ale neviem nakoľko je to pravdivé...
https://www.trnava-live.sk/2025/03/04/clovek-a-...

zuzkabotka17
3. apr 2025

@koriblik no ja som skôr z toho článku pochopila že to bude magisterské štúdium. Nie také rozširujúce, teda rozšírenie o jeden predmet

valery1203
28. máj 2025

Ahojte,chcela by som sa opýtať či je tu nejaký absolvent RŠ matematika pre ZŠ v Nitre? Tento rok by som si tam chcela dať prihlášku a zaujíma má aká je náročnosť a celkový priebeh tohto štúdia? 😊 ďakujem

zuzkabotka17
29. máj 2025
@valery1203

Ahojte,chcela by som sa opýtať či je tu nejaký absolvent RŠ matematika pre ZŠ v Nitre? Tento rok by som si tam chcela dať prihlášku a zaujíma má aká je náročnosť a celkový priebeh tohto štúdia? 😊 ďakujem

@valery1203 ahoj na RŠ matematika v Nitre sa to nerozdeluje na matematiku pre ZŠ a SŠ je to spolu. Náročnosť neviem. Viem iba že sa chodí každý piatok od rána pocas semestra. Ak by sa ti niekto z tadial ozval daj vedieť. Ja som tiež rozmýšľala nad Nitrou. Lebo Ostrava má už na ďalší školský rok plný stav na matematiku

koriblik
29. máj 2025
@zuzkabotka17

@valery1203 ahoj na RŠ matematika v Nitre sa to nerozdeluje na matematiku pre ZŠ a SŠ je to spolu. Náročnosť neviem. Viem iba že sa chodí každý piatok od rána pocas semestra. Ak by sa ti niekto z tadial ozval daj vedieť. Ja som tiež rozmýšľala nad Nitrou. Lebo Ostrava má už na ďalší školský rok plný stav na matematiku

@zuzkabotka17 Ostrava ma plno, ale do konca mája trebalo uhradiť, takže ak niekto neuhradí a neposlesoklady, tak sa uvoľní miesto, treba ešte sledovat

valery1203
29. máj 2025
@zuzkabotka17

@zuzkabotka17 pokiaľ viem, tak sa to rozdeľuje, písala som s garantkou

zuzita1022
29. máj 2025

Ja som si tiež poslala do Nitry.

zuzita1022
29. máj 2025

@zuzkabotka17 a vy ste si podali?

zuzkabotka17
30. máj 2025
@zuzita1022

@zuzkabotka17 a vy ste si podali?

@zuzita1022 zatiaľ ešte nie. Som viac naklonená tej Ostrave. Ale to až ďalší školský rok. Tento rok už nezoberú ďalších ani náhradných študentov. Písala som si s tou pani

silvia_sisa1
31. máj 2025
@zuzkabotka17

@zuzita1022 zatiaľ ešte nie. Som viac naklonená tej Ostrave. Ale to až ďalší školský rok. Tento rok už nezoberú ďalších ani náhradných študentov. Písala som si s tou pani

@zuzkabotka17 ja to tiež vidím na ostravu ..prihlásim sa na rok

valery1203
3. jún 2025

A ohľadom Olomouca nemáte niekto nejaké bližšie info? Viem, že prijímajú aj zo Slovenska

bounties
3. jún 2025
@valery1203

A ohľadom Olomouca nemáte niekto nejaké bližšie info? Viem, že prijímajú aj zo Slovenska

@valery1203 matykar z YouTube tam tuším študoval tiež

valery1203
4. jún 2025

A čo sa týka Ostravy tam sa matematika študuje na prírodovedeckej alebo pedagogickej fakulte? Kde to tam funguje ako ste písali vyššie? A robia sa tam aj prijímačky? Lebo pokial viem a mám správne info tak vraj áno a čo som pozerala, tak všetko prezenčné štúdium

koriblik
4. jún 2025
@valery1203

A čo sa týka Ostravy tam sa matematika študuje na prírodovedeckej alebo pedagogickej fakulte? Kde to tam funguje ako ste písali vyššie? A robia sa tam aj prijímačky? Lebo pokial viem a mám správne info tak vraj áno a čo som pozerala, tak všetko prezenčné štúdium

@valery1203 ba prírodovedecká fakulte. Prijimacky na rozširujúce sa nerobia, aspoň som nic nerobila a co som písala aj tu s dievčatami, tak prezenčné boli asi 4 x , ináč online

majorosovalucia
4. jún 2025
@valery1203

@valery1203 v Ostrave sa prijimacky nerobia,je to prirodovedecka fakulta.

25evita
4. jún 2025

Prosím Vás nemáte niekto skúsenosti ako je to v BA? Chcela by som sa prihlásiť

valery1203
4. jún 2025
@25evita

Prosím Vás nemáte niekto skúsenosti ako je to v BA? Chcela by som sa prihlásiť

@25evita ja čo som zisťovala tak BA majú prednášky aj piatky aj soboty a veľa informácii majú zverejnené na stránke priamo, rozmýšľala som nad BA ale je to pre mna dosť ďaleko a ešte aj casovo náročnejšie keďže majú prednášky aj piatky aj soboty, myslím,že na stránke majú aj rozvrh