Rozširujúce štúdium - predprimárne vzdelávanie
Ahojte,prosim vie mi niektora z vás poradiť ohľadom štúdia predprimarneho vzdelávania? Mám vyštudovaný prirodovedny mgr odbor a k tomu dvojročné doplňujúce štúdium pedagogiky čo má oprávňuje učiť 2.stupen zš a SŠ. Momentalne si však potrebujem spraviť (pokiaľ je teda taka možnosť - rozsirujuce štúdium na to aby som bola plnohodnotný učiteľ v škôlke. Existuje aj niečo ako doplňujúce štúdium pre predprimarnu pg.? Ktoré teda trvá menej ako tri roky? Alebo musim ísť normálne dialkovo na riadne bc . štúdium ktore trvá 4roky. ? Ďakujem za info!
Ahojte, dnes som zistila, že učiteľstvo pre predprimárne vzdelávanie ako rozširujúce štúdium (2roky) ponúkajú na UK v Bratislave, na stránke majú uvedené: predškolská a elementárna pedagogika ale pri podaní prihlášky: učiteľstvo pre predprimárne vzdelávanie. Dlho neponúkali, teraz áno.
Dobrý deň, prijali ma do Ružomberka aj do BA, SNV, zvažuje niekto medzi týmito školami?
Nájde sa tu niekto kto študuje alebo študoval, rozširujúce štúdium predškolskej a elementárnej pedagogiky UK so sídlom v Spišskej Novej Vsi? Rada by som sa informovala ako to prebieha.
Nájde sa tu niekto kto študuje alebo študoval, rozširujúce štúdium predškolskej a elementárnej pedagogiky UK so sídlom v Spišskej Novej Vsi? Rada by som sa informovala ako to prebieha.
@simonkahockickova Ahoj,zistila si nejaké bližšie informácie o štúdiu v Spišskej Novej Vsi?
@simonkahockickova Ahoj,zistila si nejaké bližšie informácie o štúdiu v Spišskej Novej Vsi?
@nataliq222 áno videla som aký je rozvrh hodín pre tých čo teraz študujú. Ja som osobne už tiež podala prihlášku.

@domin868 v Ružomberku tento rok bolo v ponuke aj rozsirujuce štúdium predprimarnej pedagogiky