Rozširujúce štúdium učiteľstva v Žiline 2024/2025
Ahojte, nastupuje niekto na rozširujúce štúdium - primárne vzdelávanie UK BA do Žiliny - 1. ročník?
@zuzkaeliska
Môžeš mi v kľude aj zavolať 0902 649 431
@zuzinkagadzman písala som na fb, dúfam, že správnej osobe 😀
Dievcata ako sa vam prosim studuje na rozsirujucom?
Ahojte prosim vas studoval niekto ucitelstvo pre primarne vzdelavanie UK Bratislava ale pracovisko Zilina? dakujem za kazdu odpoved
Ahojte, chcem sa informovať ohľadom rozširujúceho štúdia primárnej pedagogiky. Má niekto skúsenosti s rozširujúcim štúdiom primárnej pedagogiky? Prosím Vás, na akú školu odporúčate, aby som si podala prihlášku? (Najlepšie, kde sa nerobia prijímacie skúšky).
Vie mi niekto napísať nejaké bližšie informácie, ako prebieha rozširujúce štúdium ? Ako často prebieha prezenčná/online výučba?
Hľadám niečo také, aby to nebolo náročné a dalo sa to zvládnuť aj popri deťoch, práci a rodine .... Budem veľmi vďačná, za každú radu a odpoveď. Prajem Vám pekný dník 🙂
@dzana68 dobrý deň ja by som chcela :D
@petra192777 Tento rok? ja som si dala uz prihlasku ale stale vaham ci to dam🤦🏼♀️
@dzana68 máte predškolskú a elementárnu pedagogiku VŠ a toto chcete rozširujúce na učiteľstvo? Dakujem
@beatrisss1 Nie, mam VŠ ekonomiu a teraz končim DPŠ na Žilinskej univerzite a chcem si ešte dorobiť primarne na tom IPV co poskytuje Komenskeho ….a vy ??
@beatrisss1 Nie, mam VŠ ekonomiu a teraz končim DPŠ na Žilinskej univerzite a chcem si ešte dorobiť primarne na tom IPV co poskytuje Komenskeho ….a vy ??
@dzana68 aj ja som si podala prihlasku...
@petra192777 Tento rok? ja som si dala uz prihlasku ale stale vaham ci to dam🤦🏼♀️
@dzana68 ahoj, prišiel ti už dekrét o prijatí, mne prišiel mail, že príde, ale pošta ešte nič.
Ahojte! Dovolím si aj ja zapojiť sa do diskusie. Tiež som si podala prihlášku na Rozširujúce štúdium. Rada nadviažeme kontakty s budúcimi spolužiakmi. Som z Trstenej a budem dochádzať do Žiliny. Rada sa pridám ako spolujazdca. Alebo ako spoločnosť v autobuse. Zatiaľ to nemám naplánované. Verím, že to popri rodine zvládnem ☺️ak ste tu niekto koho štúdium od 26.9. čaká, kľudne mi napíšte, budem veľmi rada ❤️
Mária
Ahojte,ja som končila toto rozširujúce teraz v júli. Štúdium sa dá zvládnuť, ja som to zvládla pri deťoch aj práci. Skúšok je menej, píše sa ale veľa prác. Končí sa záverečnou skúškou a záverečnou prácou. Štátnice neboli ľahké, ale kto sa učil, prešiel. Jediný ťažký predmet je matematika, tam sa treba naozaj učiť, ale ja mám zo skúšok A,B, takže sa dá. Táto škola je zvládnuteľná, akurát bol problém, že sme mali prezenčnej výučbu štvrtok a piatok asi 5x za rok, tak trebalo dosť voľná. Ale väčšina predmetov bola online. Takže v pohode to date.
Ahojte,ja som končila toto rozširujúce teraz v júli. Štúdium sa dá zvládnuť, ja som to zvládla pri deťoch aj práci. Skúšok je menej, píše sa ale veľa prác. Končí sa záverečnou skúškou a záverečnou prácou. Štátnice neboli ľahké, ale kto sa učil, prešiel. Jediný ťažký predmet je matematika, tam sa treba naozaj učiť, ale ja mám zo skúšok A,B, takže sa dá. Táto škola je zvládnuteľná, akurát bol problém, že sme mali prezenčnej výučbu štvrtok a piatok asi 5x za rok, tak trebalo dosť voľná. Ale väčšina predmetov bola online. Takže v pohode to date.
@nastasyk Ďakujeme za info, veríme , ze to zvladneme 🙃
@nastasyk z coho ste sa ucili? Z vypracovanych statnicovych, alebo z knih?

Ahoj,pozdravujem Ťa.Ja nastupujem teraz do Za 1.rocnik,tento odbor.Napis mi kľudne na fb,Zuzana Gadzmanová,budem veľmi rada.