icon

Rozvrh hodín na vysokej škole

zuzanna822
21. sep 2020

Ahojte,

Prosim Vas potrebujem sa spytat na vas nazor na tento rozvrh hodin.
Je to prvy rocnik Ekologia, aj ked v tomto pripade je to jedno o aky odbor ide.
Predmety co su tu su iba povinne a povinne volitene, ziadne navyse.
Mali ste niekedy predmet do 21:30? Alebo celkovo takto rozhadzany? Neviem ci sa to este zmeni alebo nie, ale nemyslim si ze budem ako clovek zvladat sa sustredit do takej neskorej hodiny - a plus je to Cviko.
Mame sa ako studenti ozvat? Ze si nemyslime ze je toto prijatelne. Dakujem vam za kazdy nazor😄

Rozvrh hodín na vysokej škole
Strana
z2
nelca84
21. sep 2020

@zuzanna822 ak je vyučovanie takto neskoro, tak to určite má nejaký dôvod. Pravdepodobne to bude ako spomínali baby vyššie o dostupnosti učebne, alebo sa vychádza v ústrety vyučujúcemu. Zase by som z toho nerobila takú vedu, snáď si schopná 3 mesiace vydžať jeden deň v týždni v škole do večera.

queen_mary
21. sep 2020

Je to blby cas, ale semester trva len nejake 3-4 mesiace, polku z toho urcite vynechas, takze by som bola v klidku

queen_el
21. sep 2020

Tá hodina po 20:00 je trošku mimo, pravda...ja som mávala najneskôr do 19:20 a už to sa mi zdalo prehnané. Tie ostatné vyzerajú OK, na vysokej škole to takto vyzerá, medzery medzi prednáškami sú bežné, väčšinou je to takéto v prvom ročníku, potom už lepšie. Pochybujem, že sa to dá zmeniť, tie rozvrhy nie náhodou vyzerajú tak ako vyzerajú, aloe preto, že inak to nešlo, bohužiaľ...

trema
Autor odpoveď zmazal
zuzanna822
autor
21. sep 2020

@queen_el zee, medzery prezijem, to jasne...ale zas takto odchadzat sama v zime zo skoly je cez🤓

danica2711
21. sep 2020

@zuzanna822 ale no tak, neplačkaj, už si vysokoškoláčka, ešte si to ani nevyskúšala a už je všetko hrozné...spolužiaci určite budú s tebou protestovať, keď im vysvetlíš, že sa bojíš ísť potme zo školy a ráno chceš ísť plávať, veď budeš hneď od začiatku na smiech. Zatni zuby a vydrž, ešte prídu aj väčšie problémy!

Strana
z2