Rozvrh hodín na vysokej škole
Ahojte,
Prosim Vas potrebujem sa spytat na vas nazor na tento rozvrh hodin.
Je to prvy rocnik Ekologia, aj ked v tomto pripade je to jedno o aky odbor ide.
Predmety co su tu su iba povinne a povinne volitene, ziadne navyse.
Mali ste niekedy predmet do 21:30? Alebo celkovo takto rozhadzany? Neviem ci sa to este zmeni alebo nie, ale nemyslim si ze budem ako clovek zvladat sa sustredit do takej neskorej hodiny - a plus je to Cviko.
Mame sa ako studenti ozvat? Ze si nemyslime ze je toto prijatelne. Dakujem vam za kazdy nazor😄

Je to blby cas, ale semester trva len nejake 3-4 mesiace, polku z toho urcite vynechas, takze by som bola v klidku
Tá hodina po 20:00 je trošku mimo, pravda...ja som mávala najneskôr do 19:20 a už to sa mi zdalo prehnané. Tie ostatné vyzerajú OK, na vysokej škole to takto vyzerá, medzery medzi prednáškami sú bežné, väčšinou je to takéto v prvom ročníku, potom už lepšie. Pochybujem, že sa to dá zmeniť, tie rozvrhy nie náhodou vyzerajú tak ako vyzerajú, aloe preto, že inak to nešlo, bohužiaľ...
@queen_el zee, medzery prezijem, to jasne...ale zas takto odchadzat sama v zime zo skoly je cez🤓
@zuzanna822 ale no tak, neplačkaj, už si vysokoškoláčka, ešte si to ani nevyskúšala a už je všetko hrozné...spolužiaci určite budú s tebou protestovať, keď im vysvetlíš, že sa bojíš ísť potme zo školy a ráno chceš ísť plávať, veď budeš hneď od začiatku na smiech. Zatni zuby a vydrž, ešte prídu aj väčšie problémy!

@zuzanna822 ak je vyučovanie takto neskoro, tak to určite má nejaký dôvod. Pravdepodobne to bude ako spomínali baby vyššie o dostupnosti učebne, alebo sa vychádza v ústrety vyučujúcemu. Zase by som z toho nerobila takú vedu, snáď si schopná 3 mesiace vydžať jeden deň v týždni v škole do večera.