icon

Rozvrh na Lekárskej fakulte v Bratislave

kris988
6. sep 2025

Ahojte, je tu niekto kto študoval na Lekárskej fakulte UK všeobecné lekárstvo v BA a má rozvrhy za celých 6 rokov a je ochotný mi ich poslať ? Chcela by som skúsiť na rok medicínu, ale musím to skĺbiť s deťmi (samozrejme by som nepracovala) a tak chcem vedeť či mám vôbec šancu... viem že rozvrhy sa menia ale len cca pre predstavu. Ďakujem ❤

lulu1321
6. sep 2025

@kris988 len pre inšpiráciu...na LF Martin su teraz verejne dostupné všetky na ich stranke

kris988
autor
6. sep 2025
@lulu1321

@kris988 len pre inšpiráciu...na LF Martin su teraz verejne dostupné všetky na ich stranke

@lulu1321 fakt ? idem pozrieť, ďakujem ❤

laurinka27
6. sep 2025

Aj LF UPJŠ má verejné rozvrhy na stránke.

kris988
autor
6. sep 2025
@laurinka27

Aj LF UPJŠ má verejné rozvrhy na stránke.

@laurinka27 tie na LF nejdu otvoriť

ahyt
6. sep 2025

A kde vezmete cas se ucit ,ucit,ucit.... Absolutne si nedovedu predstavit skloubit studium mediciny s rodinou,s detmi.Mozna ve vyssich rocnicich,ale v prvnim,druhem,tretim ne.Na kazdou zkousku anatomii,histologii minimalne 2000stran ,prakticky zpameti.Prirovnavano k nauceni telefonniho seznamu, osobni zkusenost.

laurinka27
6. sep 2025
@kris988

@laurinka27 tie na LF nejdu otvoriť

janickadr
6. sep 2025

@kris988 Ja som vystudovala celu LFUK s dietatom. Prve rocniky, kym sa dal upravit rozvrh, a teda cvicenia, som mala individualny studijny plan. Posledne 3 roky, ked sa chodilo denne od cca 8-13h v ramci cviceni, uz dcera chodila do skolky a tam sa upravit nic nedalo...

martinmmartin
6. sep 2025
@ahyt

A kde vezmete cas se ucit ,ucit,ucit.... Absolutne si nedovedu predstavit skloubit studium mediciny s rodinou,s detmi.Mozna ve vyssich rocnicich,ale v prvnim,druhem,tretim ne.Na kazdou zkousku anatomii,histologii minimalne 2000stran ,prakticky zpameti.Prirovnavano k nauceni telefonniho seznamu, osobni zkusenost.

@ahyt jo su tamstudenti "magnetofoni" a chvalabohu aj taky co sa ucia veciam rozumiet nielen nieco zopakovat. Ja som dal anstomiu a histologiu uplne v pohode na prvy sup

anonym_fc2c6a
7. sep 2025
@martinmmartin

@ahyt jo su tamstudenti "magnetofoni" a chvalabohu aj taky co sa ucia veciam rozumiet nielen nieco zopakovat. Ja som dal anstomiu a histologiu uplne v pohode na prvy sup

@martinmmartin gramatika ti asi nešla na prvý šup

glade22
7. sep 2025

Ono nie je ani také ťažké pri deťoch do tej školy chodiť, ako sa potom doma pri deťoch učiť
Ale mala som spolužiačky s 1 dieťaťom a dali to.

anonym_a3f4ce
7. sep 2025
@ahyt

@ahyt 2000 strán to určite nie je, možno štátnice áno ale bežná skúška 200-300 strán, úspešne som ich už pár absolvovala takže viem, na E sa dá prejsť aj s 50 naučenými stranami

sisa_s
7. sep 2025
@anonym_a3f4ce

@ahyt 2000 strán to určite nie je, možno štátnice áno ale bežná skúška 200-300 strán, úspešne som ich už pár absolvovala takže viem, na E sa dá prejsť aj s 50 naučenými stranami

@anonym_a3f4ce to na akej "kvalitnej" skole studujes? 😀

anonym_527704
7. sep 2025
@anonym_a3f4ce

@anonym_a3f4ce presne, 2000 strán nemajú ani celé učebnice na daný predmet :D

janickadr
7. sep 2025
@sisa_s

@anonym_a3f4ce to na akej "kvalitnej" skole studujes? 😀

@sisa_s Podla mna SZU...

anonym_54d831
7. sep 2025
@anonym_a3f4ce

@anonym_a3f4ce no máš sa čím chváliť teda…

anonym_63da72
8. sep 2025
@anonym_a3f4ce

@anonym_a3f4ce kde sa da takto odflaknut medicina? 😂 v kazachstane? Ci SZU?
Neboj zamestnavatel nepozera len na titul ale aj kde si ho ziskal

anonym_63da72
8. sep 2025

@kris988 skusit na rok medicinu
Tak bud to chces robit alebo nechces
Inak neblokuj miesto niekomu inemu

anonym_ce39e5
8. sep 2025

Čo sa týka skúšok na medicíne, tak tam sa strany počítať nedajú. To nie že dostaneš jedno skriptum a to sa nauč. Na každú skúšku som bežne mala pootvarane 4 aj viac kníh, lebo potrebuješ chápať súvislosti a tiež v každej knihe môže byť niečo lepšie spracované, z čoho sa lepšie učí.
Vždy ma rozčuľovala sesternica, ktorá mi závidela, že máme každý semester 3-4 skúšky, kým ona ich má 14. Len akosi nechápala, že na 1 skúšku sa ja učím mesiac, kým ona zvládne aj 2 za jeden deň.

anonym_a3f4ce
8. sep 2025
@janickadr

@sisa_s Podla mna SZU...

@janickadr LFUK, skúška z latinčiny mala okolo 50 strán, samozrejme veľké skúšky ako anatómia, fyziológia to je bežne 300 strán

anonym_a3f4ce
8. sep 2025
@anonym_54d831

@anonym_a3f4ce no máš sa čím chváliť teda…

@anonym_54d831 niekto sa učí 2 mesiace z 3 rôznych učebníc a opakuje skúšky, je to o efektivite a nie o množstve

janickadr
8. sep 2025
@anonym_a3f4ce

@janickadr LFUK, skúška z latinčiny mala okolo 50 strán, samozrejme veľké skúšky ako anatómia, fyziológia to je bežne 300 strán

@anonym_a3f4ce Anatomia Cihak ma 3 diely a kazdy diel ma vyse 500 stran, cize cela anatomia je vyse 1600 stran... Uz teraz chapem, preco niektori novodobi lekari su totalne mimo, ked teda maju/vedia z anatomie len max.patinu... Odflakne sa anatomia, odflaknu sa klinicke predmety, odflakne sa prax... Potom nam uz ozaj zostava skonstatovat: Boh ochranuj pacienta... 🙄

anonym_527704
8. sep 2025
@janickadr

@anonym_a3f4ce Anatomia Cihak ma 3 diely a kazdy diel ma vyse 500 stran, cize cela anatomia je vyse 1600 stran... Uz teraz chapem, preco niektori novodobi lekari su totalne mimo, ked teda maju/vedia z anatomie len max.patinu... Odflakne sa anatomia, odflaknu sa klinicke predmety, odflakne sa prax... Potom nam uz ozaj zostava skonstatovat: Boh ochranuj pacienta... 🙄

@janickadr ked si studovala na LFUK, mala by si vediet, ze tam sa uci z Mraza, ktoreho 2 diely maju 510 + 496 stran.

anonym_32d950
8. sep 2025
@anonym_527704

@janickadr ked si studovala na LFUK, mala by si vediet, ze tam sa uci z Mraza, ktoreho 2 diely maju 510 + 496 stran.

@anonym_527704 student sa uci z toho co mu viac vyhovuje. Aj na UPJS je odporucsny mraz, ale tretina studdntov sa uci z cihaka

janickadr
8. sep 2025
@anonym_527704

@anonym_527704 Hmmmm, aj tak je to vyse 1000 stran a nie 300... A teda, ked som studovala ja, Mraz neexistoval, my sme mali len Cihaka 😁

anonym_32d950
8. sep 2025
@janickadr

@anonym_527704 Hmmmm, aj tak je to vyse 1000 stran a nie 300... A teda, ked som studovala ja, Mraz neexistoval, my sme mali len Cihaka 😁

@janickadr to si este nevidela tie vypracka z ktorych sa niektori ucia 🥴