S ktorou angličtinou sa dorozumiem viac v cudzine?
Ahojte baby chcem sa spýtať s ktorou angličtinou sa skôr dorozumiem v cudzine?
@andreatytler Fuuu, to bolo tvrde s redneckmi. Za mna cernosi z Floridy, aj fesaci z Harlemu. To je ina smakocinka. 😂
@diewcatqoo s indom ani ja, ale mám pár známych pakistancov tu narodených, tým celkom dobre rozumieť, ale tým pristahovanym 🤷🤷
@andreatytler Tu máš nejaký britský džouk 😀 myslím, že sa ti to bude páčiť
https://www.youtube.com/watch?v=sfCR8iBIi4Q 😉
U mňa je to asi tým, že mne tu príde 90 percent Angličanov totálne asexuálnych a už mi lezú hore krkom celkovo, aj tá ich mentalita 😄 ešte sa hrdia tým, že každých 30 km iný akcent, a keď sledujem nejaké BéBéCé dokumenty, tak to fakt neviem niekedy vydržať, že akí sú nepodarení (bez urážky) a niektorí rozprávajú fakt jak vidláci. No ten americký.... to by som počúvala od rána do večera 😍😍😍
@ivanizna Ha ha... skvely džouk. Vidim ze ona ich ma viac.
Ono mozno mas pravdu ze Anglicania su asexualny... nikdy som tam nebola, ale ked si predstavim anglicana, tak je to inteligentny starsi suchar... ale zase taky Daniel Craig ten je pekne stavnaty... takze sa urcite najde aj tam😉.
@ivanizna ved aj v tej americkej anglictine mas rozne akcenty, ci? A aj u nas v ramci slovenciny...ved to je pre jazyk uplne prirodzene.
@andreatytler No áno, Andrejka, ale je ich tu ako šafranu 😄
@simsalabim Ale veď jasné, že áno, veď ja nie som blondínka, čo sa včera narodila 😀😉 Mne len príde tá ich britská taká obyčajná, aj s tými ich všetkými prízvukmi, nič špeci, a ešte k tomu akí sú nepodarení, americký sa mi páči oveľa viac, môj osobný názor 🙂
@ivanizna samozrejme, ze na nazor mas pravo 😉 proti gustu ziadny disputat. A vidis, ti Americania su prave paf z tej britskej. To, ze su Briti nepodareni, to komentovat nebudem... nepodarky najdes vsade.

@moonlight1210 myslim, ze viacere vieme, co sa myslelo, som sa nad tym pozastavila, ze co za koment? ale aj v takejto pohodovej teme, si treba rypnut.
Dakujem za temu, mne sa paci kam sa ubera. Ja som stastna prestastna, ze nasa firma vyzaduje hlavne pisomnu formu. Raz volal klient z Anglicka, nebola som v praci a recepcna co ma top anglictinu, ze mu skoro vobec nerozumela. A kolegyna ked volala so supportom v Indii, ze vysvetlila co chce akk to chce detaklne a nakoniec ind aj tak urobil inak. Tak je otazne ci vobec rozumeju oni nasej anglictine 😅