Šanca na prijatie na Jesseniovu lekársku fakultu
JLF UK - šanca na prijatie
Ahojte, na SCIO testoch som mala nasledovné výsledky (percentil): VŠP 80, BIO 92, CHE 88. Plus mám 3 bonusové body za priemer. Myslíte, že mi to bude stačiť na prijatie? Za všetky seriózne odpovede ďakujem<33
Skús sa potom odvolať, nie všetci nastúpia.
Ja chodím na JLFUK a čo viem tak brali 90+
Ahoj, v prvom rade gratulujem k výsledku. Môžeš si byť takmer istá, že budeš prijatá.
Ak si urobíš vážený priemer tvojich výsledkov (92*0,4 + 88*0,4 + 80*0,2) tak ti vyjde 88 bodov. Keď pridáš 3 body za známky máš 91. Minulý rok sa hlásil podobný počet ľudí a hranica bola 82 bodov, nie 90 ako písali vyššie. Užívaj zvyšok roka a tešíme sa na teba v septembri na JLF.
Ahoj, ake skore/kolko bodov si mala na nasledovne percentily z biologie a chemie? Viem, ze sa to meni kazdou skuskou podla terminu. Myslim si, ze dane percentily ta tam dostanu, gratulujem🙂)
@jozkomrkvicka12 Ďakujem za výpočet, môžem sa ešte opýtať, pracujete alebo študujete na JLF UK?
Ďakujem všetkým za odpovede
Ahoj, študujem, som v 1. ročníku
@jozkomrkvicka12
Držím palce počas štúdia a ďakujem za odpoved priamo z prostredia
@anonym_autor Ahojte, pridám aktualizáciu ak by to zaujímalo aj ostatných. Percentily mi bohato stačili, dokonca som ich na ďalších termínoch zlepšila na BIO 99% a VSP 85,5%

potrebuješ 90+