Skúsenosť s disciplinárnou komisiou na škole
Ahojte, chcela by som sa spytat, ci ste niekedy boli pred disciplinarnou komisiou v škole?
Ďakujem.
@aurelia2000 Ako študent. 😅 hrozné. Ani neviem kvôli čomu…
@an1abella Akože nevieš, kvôli čomu? Ak chcú prejednávať nejaký tvoj priestupok voči školskému poriadku, má právo byť tam aj tvoj rodič.
@aurelia2000 u dospelej na VŠ?
Pred rokom u nas kvoli plagiatu na diplomovke tiez bol jeden student. A ked mas tam ist tak predpokladam, ze ti to muselo prist pisomne alebo ti to pride pisomne aj s dovodom. Skus si precitat studijny poriadok tam su dovody kedy sa mozes dostat pred disciplinarnu komisiu kazda fakulta ma svoj vlastny poriadok.
@nynia akože ono sa stalo viac… asi sme si nesadli a začala bezdôvodne mi vytýkať veci, ktoré mi ani nevysvetlila a každý môj pokus kedy som jej poslala niečo napísané poslala dekanovi… S takou nechuťou som písala ešte raz tú teoretickú časť 😅 Nakoniec si aj tak niečo malé našla a nahlásila ma a prišiel papier. Neviete čo sa budú pýtať? Nikdy som nič nekopírovql bez udania citácie alebo proste umýselne.
@maranco Nie, na SŠ som myslela. Nenapísala, že je VS. Teraz je to už jasné, píše, že ide o diplomovku.

Čože??? Ako žiak či ako učiteľ?😅To kde vymysleli? 🤯