icon

Skúsenosti s jazykovými kurzami cez úrad práce

kstranova
5. máj 2025

Ahojte, mate niekto, prosím, skúsenosť s jazykovými kurzami preplatenými úradom práce ? Viete odporučiť prosím nejakú jazykovú školu s ktorou ste boli spokojne a a oplatilo sa ? Pozerala som Vistu alebo Lingua Academia. Ďakujem 🙂

lucik194
5. máj 2025

a preplacaju? lebo jazykove kurzy praveze skoro nikdy nepreplacali......

76california
5. máj 2025

Poprad určite zamieta...

lanka999
5. máj 2025

v po nepreplacaju

katie253
5. máj 2025

Nepreplácajú nikde

kstranova
autor
5. máj 2025

Tak to je pre mňa novinka.. samozrejme to musí byt uvedené na stránke jazykovej školy že oni sú preplacany, nemá to každá . Z jednej mi dokonca aj volali že mi to úrad preplatí len som to nedoriešila do konca . Tak teda skúsim a pripadne sem napíšem akl som pochodila

kstranova
autor
5. máj 2025
@lucik194

a preplacaju? lebo jazykove kurzy praveze skoro nikdy nepreplacali......

@lucik194 mne volali z jednej jazykovly že áno lebo splnam podmienky

medipyrin
22. aug 2025
@kstranova

Tak to je pre mňa novinka.. samozrejme to musí byt uvedené na stránke jazykovej školy že oni sú preplacany, nemá to každá . Z jednej mi dokonca aj volali že mi to úrad preplatí len som to nedoriešila do konca . Tak teda skúsim a pripadne sem napíšem akl som pochodila

@kstranova dobrý deň. Ako ste prosím dopadli s tým jazykovým kurzom? Prepláca to UPSVAR? Tiež by som chcela absolvovať jazykovy kurz počas rodičovskej dovolenky, ale na úrade má hneď odbili... Vopred ďakujem pekne za akúkoľvek info.🙂

lanka999
4. sep 2025

mna odbili na upsvar v PO ze nepreplacaju to som sa vypytovala podrobne, ak ma niekto lepsie info tak poprosim lebo ma to zaujima dakujem krasne 🙂