Skúsenosti s jazykovými kurzami cez úrad práce
Ahojte, mate niekto, prosím, skúsenosť s jazykovými kurzami preplatenými úradom práce ? Viete odporučiť prosím nejakú jazykovú školu s ktorou ste boli spokojne a a oplatilo sa ? Pozerala som Vistu alebo Lingua Academia. Ďakujem 🙂
Poprad určite zamieta...
v po nepreplacaju
Nepreplácajú nikde
Tak to je pre mňa novinka.. samozrejme to musí byt uvedené na stránke jazykovej školy že oni sú preplacany, nemá to každá . Z jednej mi dokonca aj volali že mi to úrad preplatí len som to nedoriešila do konca . Tak teda skúsim a pripadne sem napíšem akl som pochodila
Tak to je pre mňa novinka.. samozrejme to musí byt uvedené na stránke jazykovej školy že oni sú preplacany, nemá to každá . Z jednej mi dokonca aj volali že mi to úrad preplatí len som to nedoriešila do konca . Tak teda skúsim a pripadne sem napíšem akl som pochodila
@kstranova dobrý deň. Ako ste prosím dopadli s tým jazykovým kurzom? Prepláca to UPSVAR? Tiež by som chcela absolvovať jazykovy kurz počas rodičovskej dovolenky, ale na úrade má hneď odbili... Vopred ďakujem pekne za akúkoľvek info.🙂
mna odbili na upsvar v PO ze nepreplacaju to som sa vypytovala podrobne, ak ma niekto lepsie info tak poprosim lebo ma to zaujima dakujem krasne 🙂

a preplacaju? lebo jazykove kurzy praveze skoro nikdy nepreplacali......