icon

Skúsenosti s kurzom hygienického minima v Košiciach

katika1811
18. jan 2025

Ahojte robili ste niekto blízku dobu kurz hygienického minima v Košiciach ? Ako to prebiehalo ? Je to ťažké ? Viete mi napísať podrobnejšie ? Ďakujem 🙂

katariiinkaa
18. jan 2025

Boli sme v Spišskej, bolo to úplne v pohode, nemáš sa čoho báť 🙂 najprv bol písomný test, potom ústna skúška. Väčšinou sa pýtali hlavne na to čo sme mali v teste zle (keď niečo také bolo) + si každý ťahal papierik s otázkou. Tiež som čakala čo to bude, ale bolo to naozaj jednoduché a keď si aspoň pozrieš materiály, nemáš sa čoho báť.

katika1811
autor
18. jan 2025

@katariiinkaa ďakujem krásne a materiály dajú oni na učenie ? Je toho veľa ma učenie ?🤦🏼‍♀️

katariiinkaa
18. jan 2025

@katika1811 neviem ako je to v Košiciach, viem že na stránke ruvz Spišskej mali uvedené nejaké zdroje materiálov a tiež tam bolo pdf so skrátenými materiálmi. Popravde sme si prešli len tu skrátenú formu čo tam mali pripravenú a úplne to stačilo.

katika1811
autor
18. jan 2025

@katariiinkaa my ideme na 3 dňové školenie a za akú dobu cca nám dajú termín testov nevieš ?

katariiinkaa
18. jan 2025

@katika1811 v Košiciach sme boli tiež na školení.. ale to len preto že sme nevedeli že dostaneme materiály. Trvalo to ale asi iba 4 hodiny. Termín testov v Košiciach bol vtedy v nedohľadne aj mesiac po skončení školenia a chceli nám dať termín až 2 alebo 3 mesiace po školení..keďže nám to súrilo aby sme mohli otvoriť pobočku, išli sme nakoniec do Spišskej kde nám termín dali hneď. Vtedy sa v KE vyhovárali vraj na nejakú zmenu systému či čo.. ale či to bolo naozaj tým alebo to bol len výmysel a stále sa takto dlho čaká, to už neviem.