icon

Skúsenosti s modulom Nivam pre vychovávateľov

ona12
19. máj 2025

Ma niekto absolvované? Potrebujem poradiť 🙂

nikamia8316
12. jún 2025

čo potrebuješ vediet? ja som teraz v základnom module

denisa1284
13. jún 2025
@nikamia8316

čo potrebuješ vediet? ja som teraz v základnom module

@nikamia8316 ahoj, prebieha to vsetko online, ci ako? Ďakujem

nikamia8316
14. jún 2025
@denisa1284

@nikamia8316 ahoj, prebieha to vsetko online, ci ako? Ďakujem

@denisa1284 tak čiastočne pol na pol

denisa1284
14. jún 2025
@nikamia8316

@denisa1284 tak čiastočne pol na pol

@nikamia8316 a online to je dáky videohovor, či ako? Neviem si to predstaviť 😀
A skúška tam je len jedna záverečná, či je ich viac? Materiály všetko dávajú oni, či si treba niečo aj zháňať? Ďakujem za odpoveď 🙂

nikamia8316
14. jún 2025

sme pripojení cez moodle, niečo podobné ako trebars cez google meeting, po skončení prednášky nám do systému dajú aj podklady k nej
študium je rozdelené na dva roky - základný modul - ten je spoločný pre vychovávateľov aj asistentov a potom rozširujúci a tam si uz vyberáš ako budeš pokračovat
ja som teraz v základom, prednášky uz máme všetky za sebou a k ukončenie musíme odovzdat distančnú úlohu a potom záverečnú úlohu
a potom budú skúšky - obhajoba záverečnej práce a po jednej otázke z pedagogiky a psychologie

denisa1284
14. jún 2025
@nikamia8316

sme pripojení cez moodle, niečo podobné ako trebars cez google meeting, po skončení prednášky nám do systému dajú aj podklady k nej
študium je rozdelené na dva roky - základný modul - ten je spoločný pre vychovávateľov aj asistentov a potom rozširujúci a tam si uz vyberáš ako budeš pokračovat
ja som teraz v základom, prednášky uz máme všetky za sebou a k ukončenie musíme odovzdat distančnú úlohu a potom záverečnú úlohu
a potom budú skúšky - obhajoba záverečnej práce a po jednej otázke z pedagogiky a psychologie

@nikamia8316 ďakujem veľmi pekne za odpoveď 🙂