Skúsenosti s odborom biotechnológie a farmakológie na SOŠ
Dobrý deň, chcela by som sa informovať, či niekto nemá skúsenosti s novým odborom biotechnológie a farmakológie na SOŠ gastronómie a služieb v Prešove. Ďakujem
@anonymousano čo by si chcela vedieť. Moja dcéra tam chodí
@anonym_d0fcd7 Dobrý večer, ďakujem za odpoveď. Chcela by som vedieť, či tento odbor je zameraní aj na lieky, poprípade o čom sa tam všeobecne učia. Ďakujem
@anonym_d0fcd7 Dobrý večer, ďakujem za odpoveď. Chcela by som vedieť, či tento odbor je zameraní aj na lieky, poprípade o čom sa tam všeobecne učia. Ďakujem
@anonymousano tak vlastne je ešte začiatok roka, takže teraz ešte len opakujú čo mali na ZŠ poprípade niečo nové ku tomu majú. Do laboratória chodia 3-krát týždenne a tak isto sa učia všetko odznova (aspoň pre ňu sú to staré témy lebo to preberali na ZŠ)
@anonymousano tak vlastne je ešte začiatok roka, takže teraz ešte len opakujú čo mali na ZŠ poprípade niečo nové ku tomu majú. Do laboratória chodia 3-krát týždenne a tak isto sa učia všetko odznova (aspoň pre ňu sú to staré témy lebo to preberali na ZŠ)
@anonym_d0fcd7
@anonym_d0fcd7 Ďakujem za odpovede.
@anonym_d0fcd7
@anonym_d0fcd7 Ďakujem za odpovede.
@anonymousano nemáš zač.
@anonymousano nemáš zač.
@anonym_d0fcd7
Dobrý večer, opäť by som Vás chcela poprosiť o nejaké nové poznatky (ak sú) o danom odbore.
Bola som sa pozrieť na DOD, škola sa mi páči len stále váham či nájdem uplatnenie po škole. Ďakujem
@anonym_d0fcd7
Dobrý večer, opäť by som Vás chcela poprosiť o nejaké nové poznatky (ak sú) o danom odbore.
Bola som sa pozrieť na DOD, škola sa mi páči len stále váham či nájdem uplatnenie po škole. Ďakujem
@anonym_2e8336 prepáčte poslala som do zlého fóra
@anonym_d0fcd7
@anonym_2e8336 tak zatiaľ nič nové nieje. Akurát škola je dosť aktívna čo sa týka zapájania do súťaží, organizovania súťaží, zapajania žiakov do rôznych činnosti a akcií. Keď ste boli na dod tak vám vtedy nehovorila niečo žiačka odboru?

@anonymousano čo by si chcela vedieť. Moja dcéra tam chodí