icon

Skúsenosti s odborom biotechnológie a farmakológie na SOŠ

anonymousano
19. okt 2025

Dobrý deň, chcela by som sa informovať, či niekto nemá skúsenosti s novým odborom biotechnológie a farmakológie na SOŠ gastronómie a služieb v Prešove. Ďakujem

anonym_d0fcd7
19. okt 2025

@anonymousano čo by si chcela vedieť. Moja dcéra tam chodí

anonymousano
autor
19. okt 2025
@anonym_d0fcd7

@anonymousano čo by si chcela vedieť. Moja dcéra tam chodí

@anonym_d0fcd7 Dobrý večer, ďakujem za odpoveď. Chcela by som vedieť, či tento odbor je zameraní aj na lieky, poprípade o čom sa tam všeobecne učia. Ďakujem

anonym_d0fcd7
19. okt 2025
@anonymousano

@anonym_d0fcd7 Dobrý večer, ďakujem za odpoveď. Chcela by som vedieť, či tento odbor je zameraní aj na lieky, poprípade o čom sa tam všeobecne učia. Ďakujem

@anonymousano tak vlastne je ešte začiatok roka, takže teraz ešte len opakujú čo mali na ZŠ poprípade niečo nové ku tomu majú. Do laboratória chodia 3-krát týždenne a tak isto sa učia všetko odznova (aspoň pre ňu sú to staré témy lebo to preberali na ZŠ)

anonymousano
autor
19. okt 2025
@anonym_d0fcd7

@anonymousano tak vlastne je ešte začiatok roka, takže teraz ešte len opakujú čo mali na ZŠ poprípade niečo nové ku tomu majú. Do laboratória chodia 3-krát týždenne a tak isto sa učia všetko odznova (aspoň pre ňu sú to staré témy lebo to preberali na ZŠ)

@anonym_d0fcd7
@anonym_d0fcd7 Ďakujem za odpovede.

anonym_d0fcd7
19. okt 2025
@anonymousano

@anonym_d0fcd7
@anonym_d0fcd7 Ďakujem za odpovede.

@anonymousano nemáš zač.

anonym_2e8336
5. dec 2025
@anonym_d0fcd7

@anonymousano nemáš zač.

@anonym_d0fcd7
Dobrý večer, opäť by som Vás chcela poprosiť o nejaké nové poznatky (ak sú) o danom odbore.
Bola som sa pozrieť na DOD, škola sa mi páči len stále váham či nájdem uplatnenie po škole. Ďakujem

dqqq
Autor odpoveď zmazal
dqqq
6. dec 2025
@anonym_2e8336

@anonym_d0fcd7
Dobrý večer, opäť by som Vás chcela poprosiť o nejaké nové poznatky (ak sú) o danom odbore.
Bola som sa pozrieť na DOD, škola sa mi páči len stále váham či nájdem uplatnenie po škole. Ďakujem

@anonym_2e8336 prepáčte poslala som do zlého fóra

anonym_d0fcd7
6. dec 2025
@anonym_2e8336

@anonym_d0fcd7

@anonym_2e8336 tak zatiaľ nič nové nieje. Akurát škola je dosť aktívna čo sa týka zapájania do súťaží, organizovania súťaží, zapajania žiakov do rôznych činnosti a akcií. Keď ste boli na dod tak vám vtedy nehovorila niečo žiačka odboru?