icon

Skúsenosti s prijatím na medicínu v Brne bez prijímačiek

vavjaj
22. mar 2024

Nájde sa tu niekto, kto má skúsenosti s prijatím bez prijímačiek na medicínu do Brna na základe bonifikácie za súťaže SOČ a jazykového certifikátu?

Strana
z2
lenka_da
11. sep 2024

@maximklauberg za anj jazykovy certifikat boli uz posledne prijimacky len 4 body. A za iny jazyk len 3 body.

lenka_da
11. sep 2024

@vavjaj mozem sa spytat, ako sa dcere podarilo nazbierat 28 bodov? Bez ironie, naozaj sa o to zaujimam a neviem si predstavit ako to da. Moje dieta ma teda do prijimaciek este daleko ale aj ta hranica 10 bodov nam pride tazko dosiahnutelna, kedze olympiady sa boduju az od krajskeho kola vyssie, v kategorii A, cize v maturitnom rocniku 😳

vavjaj
autor
11. sep 2024

@lenka_da , ma . 1., 2. a 3 miestov SOC -ke, kazde z ineho odboru, 2x ma uspesny riesitel na celostatnom kole SOC, a jeden uspesny riesitel na kraskom kole bio olympiady. Celoslovenske kolo je 8 bodov, krajske do 3. miesta je 6 bodov a krajske uspesny riesitel su 4 body. Prepac, ma 26 bodov. Bola teraz este na C , nemame y, to su dalsie 4 body, ale asi to endala, zial, po prazdninach sa tazko robilo.

vavjaj
autor
11. sep 2024

@vavjaj
@lenka_da , ale ona chce ist aj tak do Bratislavy, lenze tam este stale nezverejnili nove testovnice a bude malo casu na pripravu. Preto mam obavu, ze aj to Brno nejako dokaslu. No co uz, nejako bude. 🙂

maximklauberg
Autor odpoveď zmazal
maximklauberg
12. sep 2024

@vavjaj a z čoho robila SOC?

vavjaj
autor
12. sep 2024

@maximklauberg , robila take vyskumy, o moringe napriklad, skumala mikroorganizmy na roznych povrchoch a dezinfekciu, mala temu aj Nizkouhlikova strategia v domacnosti , to bola pekna tema .

maximklauberg
14. sep 2024

@vavjaj ďakujem za odpoveď, mňa prijmačky čakajú až o tri roky takže ešte dosť času. Ak sa možem ešte spýtať, ako sa vôbec do SOČ zapojila a ako by zhodnotila náročnosť a konkurenciu na SK.

vavjaj
autor
15. sep 2024

@maximklauberg, da sa tu pisat niekde sukromne?

maximklauberg
18. sep 2024

@vavjaj myslím že nie, ked tak tu je môj mail: klauberg.maxim@gmail.com

hmarko
18. apr 2025

Ahoj.prosim tá išla nakoniec dcéra do Brna.syn tiež chce ísť a teraz vyhral 1miesto v SOČ na celoslovenskom kole,tak zisťuje aké má moznosti

vavjaj
autor
19. apr 2025

@hmarko, je prijatá, len musi este dolozit maturitne vysvedčenie, alw ide aj do Bratislavy skúsiť zubarinu. V akej oblasti vyhral syn, riadne sikovny je. To ma 8 bodov, este potrebuje 2 bod na prijatie.

hmarko
19. apr 2025

@vavjaj syn vyhral v ekonomike.v krajskom kole bol na 2mieste.tak aj tam sa budú pripoçitavat +body?klobuk dole pred vašou dcérou,tá je teda moccc šikovna.

lenka_da
19. apr 2025

@vavjaj gratulujem 👍👍👍

vavjaj
autor
20. apr 2025

@hmarko , ekonomika sa na medicinu zial nepocita, su tam presne odbory Sočky vymenovane.

hmarko
20. apr 2025

@vavjaj joj nie,myslela som ,že chce ísť tiež do Brna.on chce ísť na ekonomiku.

hmarko
20. apr 2025

A gratulujem.

vavjaj
autor
21. apr 2025

@hmarko dakujeme🌹

Strana
z2