Skúsenosti s prijatím na medicínu v Brne bez prijímačiek
Nájde sa tu niekto, kto má skúsenosti s prijatím bez prijímačiek na medicínu do Brna na základe bonifikácie za súťaže SOČ a jazykového certifikátu?
@vavjaj mozem sa spytat, ako sa dcere podarilo nazbierat 28 bodov? Bez ironie, naozaj sa o to zaujimam a neviem si predstavit ako to da. Moje dieta ma teda do prijimaciek este daleko ale aj ta hranica 10 bodov nam pride tazko dosiahnutelna, kedze olympiady sa boduju az od krajskeho kola vyssie, v kategorii A, cize v maturitnom rocniku 😳
@lenka_da , ma . 1., 2. a 3 miestov SOC -ke, kazde z ineho odboru, 2x ma uspesny riesitel na celostatnom kole SOC, a jeden uspesny riesitel na kraskom kole bio olympiady. Celoslovenske kolo je 8 bodov, krajske do 3. miesta je 6 bodov a krajske uspesny riesitel su 4 body. Prepac, ma 26 bodov. Bola teraz este na C , nemame y, to su dalsie 4 body, ale asi to endala, zial, po prazdninach sa tazko robilo.
@vavjaj a z čoho robila SOC?
@maximklauberg , robila take vyskumy, o moringe napriklad, skumala mikroorganizmy na roznych povrchoch a dezinfekciu, mala temu aj Nizkouhlikova strategia v domacnosti , to bola pekna tema .
@vavjaj ďakujem za odpoveď, mňa prijmačky čakajú až o tri roky takže ešte dosť času. Ak sa možem ešte spýtať, ako sa vôbec do SOČ zapojila a ako by zhodnotila náročnosť a konkurenciu na SK.
@maximklauberg, da sa tu pisat niekde sukromne?
@vavjaj myslím že nie, ked tak tu je môj mail: klauberg.maxim@gmail.com
Ahoj.prosim tá išla nakoniec dcéra do Brna.syn tiež chce ísť a teraz vyhral 1miesto v SOČ na celoslovenskom kole,tak zisťuje aké má moznosti
A gratulujem.

@maximklauberg za anj jazykovy certifikat boli uz posledne prijimacky len 4 body. A za iny jazyk len 3 body.