icon

Skúsenosti s RE-PAS kurzom cez úrad prace

18. júl 2021

Ahojte máte niekto osobnú skúsenosť že ste si robili kurz cez úrad prace ? Ďakujem

karolinakr
5. aug 2021

ani, čo konkretne ťa zaujima?

autor
5. aug 2021

@karolinakr no vlastne už nič, dala som si žiadosť ktorú hneď zmietli zo stola rovno mi len prišiel papier že to zamietli 🙂 pokial mám dobre info tak správne by mali Volat na osobný pohovor

karolinakr
6. aug 2021

Neviem, či to bol pohovor, len trebalo vyplniť tlačiva, potom volali, kedy bude kurz a poslali emalom detaily. Tušim ešte trebalo raz prísť podpísať zmluvu, Ak ydôvod uviedli? To mi je čudne. Teraz je tuším raz za 5 rokov možeš ísť.

autor
6. aug 2021

@karolinakr nooo dôvod uviedli že mám dostatočne vzdelanie na to aby som sa vedela teraz zamestnať 🤦🏻‍♀️ A to bolo všetko... tak som volala priamo tej pani a ona mi povedala že ak donesiem prísľub od zamestnávateľa že má vezmú hneď do roboty, tak to schvália ... logicky bez kurzu, kto mi dá hneď prísľub že má zamestná 🤦🏻‍♀️🤷🏻‍♀️

elzus
6. aug 2021

Vidim ze ani po 5 r sa nic nezmenilo. Ja som takto chcela si urobit kurz. Vsetko co som predkladala vetovala, ze preco, naco a najlepsi gol bol ze mozem ist aj do ineho mesta na kurz. Na co mam ist do iného mesta na kurz, ked som mala v mojom dost moznosti🤷🤦

9lf9
6. aug 2021

pokial si si ziadala kurz v odveti ktore si vystudovala tak kurz ti neschvalia nakolko si to mala v skole a nas z toho doklad o dokoncenom vzdelani.

autor
6. aug 2021

@9lf9 kurz o ktorý som žiadala, bol úplne mimo môjho odboru ;) vyucena som v oblasti gastronómie a kurz som chcela v odvetí kozmetiky ;)

9lf9
6. aug 2021

tak potom neviem preco dali takyto zaver :(