Skúsenosti s rozširujúcim štúdiom informatiky?
Ahojte, prosím Vás máte niekto skúsenosť s rozširujúcim štúdium informatiky? Aká bola náročnosť, dalo sa to zvladnúť? Poprípade kde ste to absolvovali..
Ďakujem pekne za infoo
@thirstymonk toho sa tiež bojím.. preto sa pýtam ak budem chodiť na doučovania tak či sa to dá zvládnuť…
@tomas928 odhadlal si sa nakoniec na tú informatiku?
@all aj mna to zaujíma :D ...alebo neviete aké to je v RK?
ahoj, mám za sebou 4 semester na upjs - odporúčam pre učiteľov SŠ, pre ZŠ je to veľké a hlavne zbytočné trápenie sa s pythonom, ktorý sa na základnej neučí
ahoj, mám za sebou 4 semester na upjs - odporúčam pre učiteľov SŠ, pre ZŠ je to veľké a hlavne zbytočné trápenie sa s pythonom, ktorý sa na základnej neučí
@git.k mali sme základy matiky, databáz, sietí, bezpečnosti, tvorby webu. Scratch, 3 semestre python, didaktika. Perfektný bol predmet s p.Tkáčovou - Pedagogický softvér.
@tomas928 Ahojte, UMB bude otvarat ento rok rozsirujuce studium informatikya dokonca len 4 semestralne, zadarmo a ziadna matika tam nebude. Skuste si to mrknut na fakulte prirodnych vied UMB, Matika odradila 75% ludi, ja som studium absolvovala na UK, 5 srmestrov, z toho masaker matika 2 semestre. Treba sa informovat, podla mna je to perfektna prilezitost si dorobit informatiku.
@git.k mali sme základy matiky, databáz, sietí, bezpečnosti, tvorby webu. Scratch, 3 semestre python, didaktika. Perfektný bol predmet s p.Tkáčovou - Pedagogický softvér.
@git.k mas k tomu pedagogickemu softveru nejaku odporucenu literaturu, alebo metodiky? Vedel by si nejake odkazy zverejnit? dakujem krasne

@tomas928 Hlavne tam budeš mať masakralnu matematiku, to je asi to, čo 90% ľudí odradí. Že v živote v praxi takú matematiku nevyužiješ, bohužiaľ nikoho nezaujíma.