Skúsenosti so štúdiom na IPV Žilina
Ahojte, nemáte niekto skúsenosti so štúdiom cez IPV Žilina?
Ďakujem.
Tie co uz mate DPS ucitel, kolko je prosim povinna prax?
ahojte,ja mám síce 1st,ale zvažujem IPV už dlhšie, mala som ísť na zápis ale nenastúpila som 🙂 a tiež ešte RK...nie som ale úplne rozhodnutá ktorým smerom sa chcem uberať ale nejaká parťačka by sa mi zišla :D
ahojte,ja mám síce 1st,ale zvažujem IPV už dlhšie, mala som ísť na zápis ale nenastúpila som 🙂 a tiež ešte RK...nie som ale úplne rozhodnutá ktorým smerom sa chcem uberať ale nejaká parťačka by sa mi zišla :D
@bublinka28 ja som sa nakoniec rozhodla pre RK 🙂
@bublinka28 ja som sa nakoniec rozhodla pre RK 🙂
@alenka7777 a aké zameranie? odkial si?
@alenka7777 a aké zameranie? odkial si?
@bublinka28 som z PP a potrebujem si kvoli praci dorobit rozsirujuce studium specialnej pedagogiky.
@oli777 aj ja idem najprv základný modul DPŠ - učiteľ a potom rozširujúci. Ale niekde som čítala, že NIVAM vraj nerobí tieto základné...
@slamkasalamka ideš študovať cez IPV ZA?
@slamkasalamka ideš študovať cez IPV ZA?
@oli777
ešte stále sa rozhodujem....či pomaturitné, či externe výška, alebo DPŠ...hlava mi ide už niekoľko dní na plné obrátky
@oli777 ty ideš?
@slamkasalamka ahojte , ja zvažujem Žilinu rozširujúce špeciálnu pedagogiku, vy ako?
@slamkasalamka ahojte , ja zvažujem Žilinu rozširujúce špeciálnu pedagogiku, vy ako?
@milkalili ahoj, ja som na Tom podobne, obzerám sa po rozšírení vzdelania v odbore špeciálnej pedagogiky, mám vyštudovaný odbor učiteľstvo 1.stupna, dieťa s PAS čo práve nastupuje do prvej triedy a mám pocit, že by som sa mala pohnúť týmto smerom, dnes som natrafila na túto debatu ,ako hľadám informácie o možnostiach štúdia, tak budem rada ak si tu nájdeme vzájomne nejaké informácie , že ako a kde sa dá. Zdravím všetkých v debate a ďakujem za to ,že debatujete ❤️🍀😉
Mne odpísali ,že už tento rok na špeciálnu pedagogiku sa nedá, tiež som tam videla na webe ,že do 7.9. ešte neuzatvorili prijímacie konanie, tak že v budúci rok až... Asi som to zle pochopila 🙈 no čo už
Mne odpísali ,že už tento rok na špeciálnu pedagogiku sa nedá, tiež som tam videla na webe ,že do 7.9. ešte neuzatvorili prijímacie konanie, tak že v budúci rok až... Asi som to zle pochopila 🙈 no čo už
@slizovap tam nechcem ísť tam potom v pohode este mám čas 😁
@oli777 ahoj no ja zvažujem,este mám do 7.9 čas na rozmyslenie 🤣
@bublinka28 ak si rozmyslíš a pôjdeš, dať vedieť 😉😁
@bublinka28 ak si rozmyslíš a pôjdeš, dať vedieť 😉😁
@oli777 išla by si na ten zakladny modul?

@slamkasalamka tam chodila moja kamaratka, tiez soboty, aj online, aj prezencne, podobny system ako umb/ipv