icon

Skúsenosti so štúdiom na vysokej škole DTI?

lara1128
24. apr 2024

Ahojte mate niekto skúsenost s touto vysokou skolou DTI??

melanta
24. apr 2024

Je tu o tom množstvo diskusií. Neviem, za akým účelom chceš študovať VŠ. Ale odporúčam skutočnú VŠ. DTI nie je vnímaná ako ozajstná vysoká škola či už ju chceš kvôli odbornosti a vzdelaniu pre prácu, alebo ju chceš iba kvôli titulu. Veľa manažérov a veľa recruiterov vníma absolventov škôl ako DTI, Sládkovičovo a podobne ako kandidátov bez VŠ.

motylik273
Autor odpoveď zmazal
motylik273
24. apr 2024

@melanta dti je riadne akreditovana skola takze neviem len preto ze nie je take preferovana ci znama to je ako keby si nemala iphone len samsung

melanta
24. apr 2024

@motylik273 áno, je to akreditovaná VŠ. A predsa obrovské množstvo personalistov aj manažérov ju ako VŠ neakceptuje. Pretože je to škola, ktorá má možno najhoršie renomé na Slovensku zo všetkých škôl. To nemá nič spoločné s porovnaním Samsung versus iphone. Každý sa môže rozhodnúť, či chce skutočnú VŠ alebo tento paškvil. Chápem, že ako absolvent toto nechceš počuť, ale tak to je. Viac o tom diskutovať nemusíme, pretože tak to proste je.

bambulka712
24. apr 2024

áno, skúsenosti mám. Aj napriek negatívnym názorom som si školu vydrela externe popri práci a rodine. Mňa to stálo kopec úsilia, energie a dovolenky 🙂 Hnevajú ma názory ako má @melanta ale zároveň im rozumiem. Ja mám rovnaký názor na bezpečnostný manažment v Žiline... Lebo poznám pár ľudí čo to "študovali". No všade sú ľudia a "ľudia".... Faktom ale je, že na DTI ak chceš študovať externe záleží na tom čo potom chceš robiť. U nás to malo efekt pre majstrov odborného výcviku, ktorí už učili a potrebovali si urobiť VŠ, alebo ženy čo robili asistentky pre učiteľov na špeciálnych školách. No osobne sa priznávam že po štúdiu som nikdy nenabrala odvahu skúsiť prácu v školstve...🙈 A čo sa týka denného štúdia, pre mňa by táto škola nikdy nebola adeptom na takéto vzdelanie....

tinka0988
16. aug 2024

Dobrý deň nájde sa tu niekto okolie Dudiniec ,kto začína prvý ročník v Lučenci?

ivana2608
1. sep 2024

@tinka0988 Dobrý deň ..prečo Lučenec?? Aj tam je vysunuté pracovisko DTI? Lebo ja viem o Leviciach a veľmi zvažujem tú školu ,že by som začala.

maria2708
27. jan 2025

@bambulka712 ahoj, prosím ťa mohla by som sa ťa opýtať aký odbor si tam študovala?

bambulka712
27. jan 2025

@maria2708 na Bc to bolo učiteľstvo praktickej prípravy, na Mgr učiteľstvo ekonómie

maria2708
27. jan 2025

@bambulka712 napíš ti správu

defulik
27. máj 2025
@bambulka712

áno, skúsenosti mám. Aj napriek negatívnym názorom som si školu vydrela externe popri práci a rodine. Mňa to stálo kopec úsilia, energie a dovolenky 🙂 Hnevajú ma názory ako má @melanta ale zároveň im rozumiem. Ja mám rovnaký názor na bezpečnostný manažment v Žiline... Lebo poznám pár ľudí čo to "študovali". No všade sú ľudia a "ľudia".... Faktom ale je, že na DTI ak chceš študovať externe záleží na tom čo potom chceš robiť. U nás to malo efekt pre majstrov odborného výcviku, ktorí už učili a potrebovali si urobiť VŠ, alebo ženy čo robili asistentky pre učiteľov na špeciálnych školách. No osobne sa priznávam že po štúdiu som nikdy nenabrala odvahu skúsiť prácu v školstve...🙈 A čo sa týka denného štúdia, pre mňa by táto škola nikdy nebola adeptom na takéto vzdelanie....

@bambulka712 ahoj, mam ukoncene Bc. ako majster odbornej vychovy na Pedagogickej fakulte v Trnave. Od septembra idem robit na odbornu skolu majsterku, kvoli tabulkam by som si chcela dorobit 2 roky mgr. Co si myslis, zvladla by som to popri detoch a praci? Dakujem za radu

bambulka712
27. máj 2025
@defulik

@bambulka712 ahoj, mam ukoncene Bc. ako majster odbornej vychovy na Pedagogickej fakulte v Trnave. Od septembra idem robit na odbornu skolu majsterku, kvoli tabulkam by som si chcela dorobit 2 roky mgr. Co si myslis, zvladla by som to popri detoch a praci? Dakujem za radu

@defulik ahoj. Podľa mňa áno. ak Ti s tým doma pomôžu keď budeš v škole. Ale to treba pri akomkoľvek externom štúdiu. Neviem v akom veku máš deti a či manžel je ochotný sa zapojiť do fungovania domácnosti keď budeš piatky a soboty v škole, prípadne sa učiť na skúšky. Ja keď som začínala syn bol ešte v škôlke. A myslím že to keď robíš v školstve bude len výhodou. Čo sa týka náročnosti školy, ako som už hore písala, ja som si ju reálne odmakala. Ale mala som aj takých spolužiakov čo štúdiom netuším ako preplávali...

defulik
27. máj 2025
@bambulka712

@defulik ahoj. Podľa mňa áno. ak Ti s tým doma pomôžu keď budeš v škole. Ale to treba pri akomkoľvek externom štúdiu. Neviem v akom veku máš deti a či manžel je ochotný sa zapojiť do fungovania domácnosti keď budeš piatky a soboty v škole, prípadne sa učiť na skúšky. Ja keď som začínala syn bol ešte v škôlke. A myslím že to keď robíš v školstve bude len výhodou. Čo sa týka náročnosti školy, ako som už hore písala, ja som si ju reálne odmakala. Ale mala som aj takých spolužiakov čo štúdiom netuším ako preplávali...

@bambulka712 prosim a studium je online? je moznost manazment alebo ekonomicke predmety, nevies co bolo jednoduchsie?

bambulka712
27. máj 2025
@defulik

@bambulka712 prosim a studium je online? je moznost manazment alebo ekonomicke predmety, nevies co bolo jednoduchsie?

@defulik to ja neviem.... V dobe môjho štúdia manažment začínal. U nás nebol, až neskôr. A čo sa týka online štúdia, my sme ho mali len posledný semester keďže som Mgr končila v 2020. Netuším ako to teraz funguje.. 🤷🏻‍♀️

defulik
27. máj 2025
@bambulka712

@defulik to ja neviem.... V dobe môjho štúdia manažment začínal. U nás nebol, až neskôr. A čo sa týka online štúdia, my sme ho mali len posledný semester keďže som Mgr končila v 2020. Netuším ako to teraz funguje.. 🤷🏻‍♀️

@bambulka712 dakujem